Szerintetek a Josera jó táp?
A 15 kg os Kids és az Optiness (Joser) ki adja azt a kutyusnak, mennyire van vele megelégedve?
Van valami rossz tapasztalat azon kívül hogy a Kids szárnyas?
Az állatorvosom szerint egész jó minőségű. A macskáim szerint szar, ők nem ették meg.
A kutya nem mérvadó nálunk, mert ő bármit megeszik, még a féreghajtót is jóízűen rágcsálja. :D
Olyan közép kategória, rossznak semmiképp nem mondanám. Van olyan agyonreklámozott felső kategóriásnak hazudott, aminél nagyságrendekkel jobb.
A Festival-t próbáltam belőle egyszer egy igen finnyás kutyánál. Olyan baromi jó illata van, hogy kedvem lett volna megkóstolni. Bár gondolom alaposan tele lehet nyomva ízfokozóval is, ami miatt még a finnyás kutya is szívesen eszi.
Drága?! mondjuk amilyen rossz ahhoz képest valóban az,nem ér annyit kilója amennyiben azt vesztegetik.🤣
Alacsony hústartalom,gabona.Mi lenne jó benne?
Szerintem a josera kids kritikan aluli, semmi hus nincs benne, ahhoz kepest draga, en nem adnam.
Felnott tap elmegy kategoria nalam, 25% hus nem rossz, de en nem etetnek ezzel, ennel azert magasabb hustartalmu tappal szeretek etetni.
De nyilvan merfoldekkel jobb, mint pl egy pedigree vagy tesco sajat markas tap.
Megnéztem az összetevőket, csupa gabona, kukorica, rizs…a Pedigreenél jobb, de maximum középkategória.
Én N&D-vel etetek, 50-60% hústartalom, gyógynövenyek, sütőtök, semmi gabona. Na ahhoz képest ez a Josera egy nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!