Milyen fajta kutyám legyen?
Figyelt kérdés
Első saját kutya lenne. Némi tapasztalatom már van kutyák terén, mert a családnak már több kutyája is volt de úgy kifejezetten sajátom még nem volt. Mivel rengeteget túrázom és a kutya bárhova velem jöhetne, energikus fajta kéne. Csak annyi hogy 8 órát hétköznaponként egyedül töltene mert dolgozom. Egyébként közepes méretű udvaron tartanám.2022. ápr. 3. 16:42
21/26 anonim válasza:
Szerintem ha minden keppen a kozeledbol szeretnel magadhoz venni egy kutyat, akkor a legjobb ha felkeresel egy menhelyet. Ott el tudnak igazitani. Megbeszelitek milyen az eletviteled, ok pedig tudnak ajanlani neked az ott levo kutyusok kozul olyat, akivel passzolhattok. Jobb esetbe tobbszor talalkozhatsz is vele, mielott orokbefogadod, hogy biztos legyen a dolog es igy ti is megismerkedhetek plusz kiderul, hogy kompatibilisek vagytok-e egymassal.
Ha pedig fajtatiszta kutyat szeretnel, akkor azt ajanlom, hogy ne csak a tavot nezd, hanem gyozodj meg rola, hogy megbizhato helyrol hozod el az uj csaladtagot. Egyebkent nekem hirtelen az ausztral pasztor kutya ugrott be amikor olvastam a posztod.
22/26 anonim válasza:
Bernipásztor, golden retvier, labrador
23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már megvan a kutyus. Augusztusban fog hozzám kerülni.
2022. júl. 9. 22:13
25/26 A kérdező kommentje:
Végül egy tacsi lett aki benti kutya lesz.
2022. júl. 12. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!