Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet egy ebet otthon...

Hogyan lehet egy ebet otthon a legkegyesebb halálhoz juttatni ha már nagyon szenved?

Figyelt kérdés
Részleteket nem írnék, de nincs már esélye túlélni, állatorvosra pedig nincs pénze a családnak,kis zsákfaluban van az eset.
2022. márc. 27. 19:17
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
90%
Szerintem a kutya menthető lenne, csak nem akarjátok. Adjátok be inkább menhelyre, az ingyen van, ha pedig tényleg nem lehet megmenteni, elaltatják a menhelyen.
2022. márc. 28. 11:16
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

És esze meg szája sincs a zsákfalus családnak ugye? Gondolom netre van pénz és van Facebookja mindenkinek.

Oda ki lehet írni, hogy valaki segítsen. Vannak menhelyek, állatvédők. Segítenek. De esküszöm ha mellékeled nekem az állatorvosi számlát és megadod a doki számát, én is kifizetem ha 100%-ig tudom, hogy valóban a kutyára megy.

2022. márc. 28. 17:37
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha szégyen lenne ha nem, de ha én lennék ilyen helyzetben, írnék egy FB posztot, csak megsegítene valamelyik ismerősöm.
2022. márc. 28. 17:42
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Remélem annak a családnak akinek még te sem vagy hajlandó kölcsön adni a kutya miatt, nem lesz több állatuk soha a büdös életbe mert nem érdemlik meg a hűséges állatot ha utána agyonverik amikor megbetegszik
2022. márc. 28. 20:34
 25/25 anonim ***** válasza:
18%

Úgy eleve NEM kellene állatot tartani hogyha nincsen tetves 7 rongyod elaltatni.

Lődd le, probléma megoldva, és soha többé ne akarj kutyát, mert hányinger a hozzáállásod (bocs az őszinteségért)

2022. márc. 29. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!