Mit tennétek, ha kedvenc fajtátokat elutasítaná az egész család? (Második kutyánk lenne)
Szóval van egy fajta, ami évek óta a kedvencem, mindig is akartam egyet, csak aztán a menhelyen, ahol önkénteskedtem "beleszerettem" egy keverékbe, így őt választottam anno.
Mindenki egyetért abban, hogy legyen második kutyánk, viszont a fajtában már nem. Annyi a kifogásuk ellene, hogy nem tetszik nekik és csúnya. Utána már azt is mondták, mert gondolom rákerestek neten, hogy a szőre is hullik, ezért sem lehet. Most is rövidszőrű kutyánk van, neki is hullik, viszont nem akarok kozmetika igényes kutyát, aminek a szőréből minden séta után szedegedhetem ki a növényi részeket. Ismerek pár bichont és borzasztóan néznek ki eső után. A rövidszőrű kutyánkat latyakos időben is csak megtörlöm egy ronggyal és kész is van.
A lényeg, hogy a kutya az én nevemen lenne, én fizetném a vételárat és a dolgait (táp, spot on, oltás, felszerelések). Én járok a mostani kutyával is sétálni (ők maximum becsatlakoznak, de külön nem viszik el), viszont a lakás nem az enyém. Pár év múlva valószínűleg elköltözöm, akkor természetesen vinném magammal a kutyákat is. Ezt ők is tudják. Tehát igazából ez én kutyám lenne. Van joguk szerintetek beleszólni, hogy milyen fajta legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!