Acana vagy brit?
Figyelt kérdés
Jelenleg Acanával etetek, viszont nagyon nehéz a beszerzése mostanában ahol élek. Rendelni tudnék, de ahol én betudom szerezni ott jóval olcsóbb a kedvezményem miatt. Nem tudom eldönteni, hogy maradjon ilyen macerásan a beszerzés, vagy jó lehet a brit care is. Véleményeitekre lennék kiváncsi. Nyitott vagyok más márkára is. Jelenleg 11,4kilót 17ezerért kapok tehát ilyen kiszerelés ár érték arányban keresgélek.2022. márc. 25. 17:21
1/5 anonim válasza:
Én a helyedben maradnék az Acanánál ha ilyen áron be tudod szerezni, de ha nem akarsz macerázni akkor Real Nature Wildernessre váltanék, az kb ennyire jön ki és jó táp.
2/5 Maya Bunnyheart válasza:
Acana. Mert összetételben azért elég sok különbség van a két táp között, plusz a Brit Carenél benne van a pakliban hogy az ajánlott napi adagnak a dupláját kell adni ahhoz hogy tartsa a súlyát az eb, illetve a kutyám tapasztalata alapján (zöld hasmenés,savhányás) sem ajánlom a BC-t.
Ha mégis váltanál akkor én ezeket a márkákat ajánlanám:
Real Nature Wilderness, Platinum, Carnilove, N&D, DaDo, Purizon.
3/5 anonim válasza:
Egyertek a 2-essel, de a DaDo-t ne emlitsuk egy lapon ezekkel a 30% hustartalommal... igen nagy betukkel reklamozzak hogy 90% hus, aztan osszetevoknel meg megmagyarazzak hogy a 90% friss hus, az dehidratalva csak 30, a tobbi osszetevo meg novenyi... raadasul mocskos dragan. En is nezegettem, aztan rajottem hogy szemfenyvesztes. 1600-ert veszek mar Purizont, vagy Carnilove-ot is, ami tenyleg tartalmaz 70-80% húst es allati osszetevot, na meg gabonamentes, nem kukoricaval van tele mint a DaDo.
4/5 anonim válasza:
Nekünk Brit Care.
Az acanától bélgyulladása lett.
5/5 anonim válasza:
Brit care ilyen 40-50% hústartalom körül mozog, az Acana olcsóbbak 50%, drágábbak 70% körül. Nem tudom melyiket veszed, de ennyiért gyanítom az 50%-ost kapod csak, szóval nyugodtan kipróbálhatod a Britet, mert nem nagy visszalépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!