Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül manapság egy...

Mennyibe kerül manapság egy jó helyről származó, minőségi törpetacskó?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várnám főleg, akik nemrégen vettek vagy tenyésztők.

A 150-től 500 ezerig bármennyi válaszok nem sokat segítenek...

2022. márc. 23. 08:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
72%

En most keveredtem ehhez a kerdeshez, es azt nem ertem, miert kell ennyire nyomni ezt a fogadjorokbe dumat?

Ki a faszt erdekel? Mar bocsanat. Nekem van egy orokbefogadott es egy torzskonyves tacskom, igy mar okes vagyok? Igy mar elfogad a tarsadalom, mert megmentettem egy eletet? Vagy ez igy nem eleg? :D

Nem miattam kerulnek kutyak menhelyre, nem az en hibam, innentol kezdve ha en vasarolni akarok, jo helyrol, nincs buntudatom. Es igy is lett.

2022. márc. 23. 17:53
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Emberi önzőség amiről ti beszéltek, önös érdekek vannak előtérbe helyezve azzal, hogy mint egy tárgyat, csak az előnyeit, ár/érték arányát, mások szemében feltűnő értékét figyelitek.

Egyébként nem vagyok irigy, mert megtehetném hogy vegyek de NEM akarok.

Én itt be is fejeztem, jobb nem felhúzni magam még jobban.

Záróakkordként azért, kis szösszenet:

[link]

[link]

Mindenesetre találd meg kérdező a neked kedvező jószágot, és sok boldog, játékos évet hozzá!

2022. márc. 23. 18:17
 23/30 anonim ***** válasza:
54%

Kedves Kérdező!

Mi tavaly ősszel vettünk tenyésztőtől kiskutyát, igaz nem tacskót, de több fajtáról is érdeklődtünk és mindenhol ezer euró körüli árat mondtak az átlagos, tehát nem különleges színű, nem a tenyésztésre legígéretesebb kölykökre. Több tenyésztő is arra hivatkozott, hogy ilyen árban van kb. egy fedezés, ezért számolnak ennyivel.

2022. márc. 23. 18:20
 24/30 anonim ***** válasza:
29%

22-es, ha megtehetnéd, de nem akarod, akkor nem lennèl frusztràlt. Akkor a döntèsedet tiszta szívvel kèpviselnèd, ès nem törödnél màsok dolgàval.

Ez most pont olyan lenne, mintha èn random embereket leszólnèk, hogy jaj a mentett keverèked, en mennyivel faszább gyerek vagyok, mert multichampion a kutyàm. Hàt hova szarjak…. Pont nem èrdekel másnak honnan van kutyàja, magam dolgàval törödöm, mert nem vagyok frusztràlt.

Amugy meg, önös èrdek? Meg önzöség? Hát már ne haragudjál, de kire kéne gondolnom, mikor veszek magamnak egy kutyát?

2022. márc. 23. 19:32
 25/30 anonim ***** válasza:
64%

Igaz,fogadjon örökbe egy problémás,traumatizált,beteg,mások által félre nevelt,beteg kutyát csak hogy te jobban érezd magad.

SOHA ne fogadjon örökbe SENKI mások unszolására! Nem mindenki áll készen arra,hogy egy problémás állattal foglalkozzon.Aki venni akar vegyen TENYÉSZTŐTŐL fajtatisztát,aki keveréket szeretne vegyen magához azt,de menhelyi kutyát csak az válasszon aki tisztában van azzal,hogy milyen nehézségek várhatnak rá.

Aki pedig annyira állatvédőnek érzi magát rég beláthatta volna,hogy nem az a megoldás a menhelyi kutyáknak,ha mindenkire ráerőltetik őket.Úgyis vissza kerülnek,ha a rózsaszín felhős kutya tartás helyett egy sétálni is képtelen dúvaddal kell szenvedniük..

Tapasztalt gazdát igényel a legtöbb menhelyi.

2022. márc. 24. 12:11
 26/30 anonim ***** válasza:
34%

21-es vagyok, azert azzal vitatkoznek, hogy csak traumatizalt, beteg kutyakat lehet orokbefogadni. Mert ez nem igy van szerencsere, de egyebkent ez a fogadjorokbe tukmalas undorito, ami itt megy.

Es felesleges is.

2022. márc. 24. 12:16
 27/30 anonim ***** válasza:
30%

Jó részük olyan ami nem való kezdő gazdának,és kész.Vagy felfogtad amit mondani akartam vagy nem.

Aktív,sportos kutya se kell mindenkinek.A bull típusúak,a terrierek,a rottweilerek és sok más makacs,nehezen kezelhető (,stb) fajta és annak keverékei,jellegűi egyáltalán nem valóak kezdőknek.Nagytestű,óriás testű többnyire nem kell és nem jó lakásba.Sokaknak nincs kertje.Vagy épp a másik véglet van: a gazdinak csak kisebb,rövidszőrű kutya kell,de a házba nem mehet be.

Menhelyről befogadni sokan nem tudnak,nem akarnak vagy jobb ha nem fogadnak örökbe.

2022. márc. 24. 12:23
 28/30 anonim ***** válasza:
34%

En nem akartam vitatkozni veled 27-es, de jartal te mar menhelyen? Ahogy irtam is, van egy tk-s es egy orokbefogadott kutyam, tehat mindket oldalrol van tapasztalatom, illetve menhelyeken is onkenteskedtem regebben.

Sok kutya van, igen, aki beteg es traumatizalt, nehezebben kezelheto, esetleg elete vegeig bent ragad, de azert en nem mondanam, hogy a nagy reszuk ilyen!

Es hogy jon ide, hogy kinek milyen kutya valo vagy nem valo? Meg lehet talalni a megfelelo kutyust, menhelyen is.

Es igen, sokan nem tudnak orokbefogadni, mert nem megfeleloek a korulmenyek, de ok azok, akik nem tenyesztohoz fognak menni, ha kutyat akarnak, megnyugodhatsz.

Mert nem olyan rohadt nehez am megfelelni a felteteleknek szerintem...

De kiemelnem, hogy en nem az orokbefogadast hirdeto idiota vagyok, mert alapvetoen fel se kellett volna ennek merulnie, a kerdezo nem orokbefogadni akar. Es en is azt mondom, hogy csinaljon mindenki azt, amit akar, csak ha vasarol (ahogy en is tettem), akkor tenyesztotol legalabb.

2022. márc. 24. 12:42
 29/30 anonim ***** válasza:
81%
Kiállításon beszélgettem egy tenyésztővel és ő akkor 1800 eurót mondott a kölykeire, bár tény, hogy a kutyáinak sok kiállítási eredménye volt.
2022. márc. 24. 23:01
 30/30 anonim ***** válasza:
Vitatkoznak itt a sok marhaságaikkal, és folyamatosan hülyeségeket írnak, mindegyik oldal! :D
2024. ápr. 21. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!