Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül manapság egy...

Mennyibe kerül manapság egy jó helyről származó, minőségi törpetacskó?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várnám főleg, akik nemrégen vettek vagy tenyésztők.

A 150-től 500 ezerig bármennyi válaszok nem sokat segítenek...

2022. márc. 23. 08:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
66%

Én tudok olvasni, de azért kösz. :D

Aki itt vergödik, az te vagy 10-es. Rajtad kivul senki sem korcsozott, szoval kerlek, a sajàt frusztràciódat se rajtam, se a kèrdezön ne töltsd ki.

Ha tèged zavar, hogy nem fajtatiszta a kutyàd, akkor végy egy fajtatisztàt. Ha nem zavar, akkor nem èrtem ezt a hisztit, meg a stilust…

2022. márc. 23. 13:32
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy sok szerencsetlen allat pusztul ott a menhelyeken mert valakiknek uri dolga ugy kivanja hogy felmellios kutyat vegyen csak mert fajtatiszta.

Ha meg komoly tenyeszto lenne a kerdezo akkor nem itt erdeklodne...

Az mas mikor oka is van az ilyen eb vasarlasanak, kiallitas, tovabbtenyesztes, munkakutya, stb., de az urizalas veluk felbosszant

2022. márc. 23. 13:48
 13/30 anonim ***** válasza:
66%

#12 Milyen komoly tenyésztőről tetszik beszélni? :D A kérdező venni szeretne, nem itt kérdezi, hogy mennyiért adja el a nemlétező tacskóját, hanem, hogy mennyire számítson vételárnál :D

Itt egyedül te urizálsz, te uszítod a népet és keltesz feszültséget, és csak te minősítetted le a menhelyi kutyákat, míg alapból szó sem volt róluk.

2022. márc. 23. 13:54
 14/30 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon fordítva ülsz a lovon, utolsó.

Az, hogy valaki idegrendszerileg és egèszsègügyileg kifogàstaln kutyát akar magànak, az jem urizàlàs, hanem felelös kutyatartàs. Csak szólok.

A másik. Miért kène bàrkinek a màsok ostobasága miatt lemondani a vàgyott fajtájáról. Nehogy más a felelös kutyatartónak a kv@ anyjàt, mert a sok szapi meg unintelligens “fifinekmegkellèlnieazanyasàgotegyszer” emberek miatt tele a menhelyek. Hàt nem, senki nem köteles a màs hibàjàt kijavitani, ès utàna takaritani el a romokat!

2022. márc. 23. 13:56
 15/30 anonim ***** válasza:
0%

"màs hibàjàt kijavitani, ès utàna takaritani el a romokat!"

Ezennel, ezzel a mondatoddal nézted most le a rengeteg nem fizetős állatot.

Nácik vagytok ti, csak állatnácik. Csak a tiszta vérű a jó igaz?

Nesztek b@zdmeg akkor nézegessétek ezeket a szomorú szemeket, és vegyétek a félmillás tiszta vérű kutyát, urizáló majmok:

[link]

[link]

[link]

Ennyire vágynának csak, egy kis odafigyelésre, megértésre, egy társra:

[link]

Lehetsz felelős kutyatartó eztán is, ha egy ilyet hazaviszel és megmented a haláltól.

2022. márc. 23. 15:10
 16/30 anonim ***** válasza:
88%

Azt hiszem világos, hogy trollkodsz, és provokálsz másokat.

De ha mégsem, újra leírjuk: senki sem minősítette le a menhelyi kutyákat, senki sem tartja őket kevésbé szeretetrevalónak. De ha a kérdező tacskót szeretne tartani, akkor azt nem talál menhelyen, és bár gyanítom a tenyésztőellenességedből és a "kutyáért nem kell fizetni" álláspontodból, hogy támogatod a szaporítást, de olvass utána, hogy az mivel jár, milyen következményei vannak és miért kerül ki onnan rengeteg kutya az utcára.

Ezután látni fogod, hogy azzal, hogy az, hogy a kérdező tenyésztőtől venne állatot, pont ugyanolyan felelős döntés, mint menhelyről örökbefogadni.

Ui.: két befogadott, általad koszos korcsnak nevezett kutyám van. (:

2022. márc. 23. 15:19
 17/30 anonim ***** válasza:
75%

15-ös: igyál egy teàt és nyugodj meg. Aztàn àllj neki müvelödni. Metafora, átvitt èrtelem mond neked valamit? Nyilván nem…

Bàrmennyit fröcsöghetsz, nem lesz igazad. Mindenki olyan kutyàt vesz magànak, amilyen jól esik. A kèrdezö azon kevès emberek egyike, aki felelösen akar kiskutyàt, jó helyröl. Ezzel egyàltalàn semmi baj nincs, söt.

Remèlem, a szapikkal szemben is ilyen vèresszàjú vagy! Vagy az jól van? Óccójèr fajtajellegü keverèk, az okès???

2022. márc. 23. 15:37
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

Szaporitok is csak bevetelert cserebe teszik amit... szinten elitelendo.

De jo rendben, mondom, megertem hogy valaki ilyen kutyara vagyik, csak nem ertem a lenyeget hogy azon kivul hogy fajtatiszta es elvileg nincs semmi baja, mitol kulonb egy menhelyitol?

Lehet a mi kutyank keverek de nagyon szeretjuk igy is, amilyen, en nem is vagyom arra hogy gorcsosen ragaszkodva csakis "hibamentes" kutyat szerezzek be.

Mindegy, kifakadasom lenyege azert remelem atment es megertetek engem is mi bantott.

Ha nem, akkor nem tudok mit csinalni... nem vagyok e velemenyemmel egyedul egyebkent, nagyon sokan vagyunk meg igy.

2022. márc. 23. 16:05
 19/30 anonim ***** válasza:
77%

Hát, az àtjött, hogy frusztràlt vagy ès hisztis, és irigy azokra, akik megengedhetik maguknak a tetszö fajtàt. Ez így átjött.

Tudván, hogy gyülöletcunamit inditok el vele irànyomba töled, elmondom, hogy én pl mièrt csak fajtatiszta kutyát tartok.

1: fontos az jellem, ösztönkészlet: nekem nem kell az izmozàs a kutyàval, tàrsat akarok. Így olyan fajtàjú és idegrendszerü kölyköt kètek a tenyèsztötöl, ami simulèkony, emberes ès teljesen agressziómentes

2: idegrendszer, fajtajjellemzök: mindenhova jön velem a kutya, kell hogy elbírja a zsibongó tengerpartot, a boxban pihenèst, és a sportolàst is.

3: fizikum, egèszsèg: nem áll szàndèkomban szàz ezteket költeni rejtett betegsègekre, így kellenek a szürt, egèszsèges szülök.

Ezeket kizàrólag egy tk-s kutya esetèben lehet garantálni. Ennyi.

2022. márc. 23. 16:14
 20/30 anonim ***** válasza:
19%
Én 4 éve vettem egy törpe rövidszörůt champion szülőktől !50000 ft volt.
2022. márc. 23. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!