Milyen egy ilyen földszintes "varangyos béka" pitbull a valóságban? Látott már valaki élőben ilyet? Tud egyáltalán mozogni?
#10es
A mopsznak a fent említett kutyával ellentétben egészséges test arányai vannak. A feje nyomott, de ez nem jelent egyet a szenvedéssel. Ismerek túrázó mopszokat is. Az angol bulldog sokkal problémásabb, mint egy mopsz.
Én nem ismertem a fajtát, de siralmasan néz ki. Borzasztóan sajnálom őket, az emberi kizsákmányolás áldozatai.
Rákerestem, ez a "tenyésztő" egyszerűen gyomorforgatóan beszél a fajtáról: https://www.youtube.com/watch?v=VEEFxPNM87Q hogy lehet egyáltalán normális bárki szerint is úgy jellemezni egy fajtát, hogy drága és luxus? Végig olyan érzése van az embernek a videó közben, mintha valami kamu aranyóra reklámot nézne, mintha valami nagyon exkluzív tárgyakat akarna rád sózni, egyszerűen borzasztó. Közben mutatják a kölyköket és egyáltalán nem az az első gondolatom, hogy milyen különleges, hanem az, hogy mennyire egészségtelenül, abnormálisan néznek ki, egyszerűen ordít róluk, hogy betegek.
Lelkiismeretes tenyésztő ilyet nem tenyészt.
Egyébként nem is szépek, azt még megértem hogy a merle, albínó, kék stb különleges színű kutyákat össze vissza szaporítják meg drágán eladható, mert hát milyen szép, a hozzá nem értő meg megveszi, rendben logikus. De hogy ez ki szerint szép és hogy van rá kereslet egyszerűen nem fogom fel.
A videók amiket ti linkeltetek, még okésak, azok a kutyák mozognak.
Én konkrétan ettől durvábbakra gondoltam, nem tudom eldönteni, hogy ez az állat a, ül b, fekszik vagy c, áll éppen, de nagyon beteges, enervált.
Ez az összes kutyájuk, és az egy dolog, hogy a száján át ellátni az ánuszáig, de nem nagyon látom, hogy mozognának.
Az egyik üget egy kicsit, de kb ennyi???
Egy 15 éves tacskó agilisebb.
Megnéztem amikt linkeltél. Tényleg fura, hogy úgy ül mindegyik.
Amit küldtem ott a kölyök kutya elszalad meg járkál.
Direkt azt nézem van -e kölyökről videó és hogyan viselkedik.
A nagyobbaknak lehet kiadták az ül,marad parancsot amíg bemutatják őket. Igaz lehetne legalább egy olyan videó ahol azt mutatják mit csiálnak a kutyák és nem ilyen beállított videó.
Mozogni csak tudnak azért.
Legalábbis remélem :/
Undorító és szomorú látvány egyszerre... aki ezt kitalálta 🤦♀️
Nem vagyok nyomott fejű kutya ellenes, mert vannak azon belül egészséges kutyák is. A mopsz az egyik kedvenc fajtám, de ez a bully izé már állatkínzás kategória.
Szerintem nincs olyan fajta, amelyik ma hasonlít az eredeti formára. A tenyésztők alakítgatják a maguk kedvére és sajnos a kutya az a fajta , amelyiket gyorsan lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!