Mennyi a reális ár amit el lehet kérni kutyasétáltatasért? Ti mennyit adnátok érte ?
Sziasztok! :) Hobbiból , iskola mellett elkezdtem kutyákat sétáltatni. Imádom csinálni, remek kikapcsolódás, viszont többen is ragaszkodnak ahhoz,hogy fizessenek, mert beáldozom az időmet.
Én úgy gondoltam, 500 Ft / 30 perc .
De még ezt nem írtam senkinek.
Nektek mennyi lenne a reális ár, amit megadnátok érte.
Gondolkodtam,hogy azt mondom egy kávé ára, de félnék,hogy ők a 120 Ft-os automatás kávéra gondolnak, nem a Starbuckos 1500 Ft-osra :DD
Köszönöm szépen előre is a tanácsokat, véleményeket.
Köszi első, én is annak érzem, szerintem nagyon baráti!
Második! Őszintén nagyon szívesen kérnék érte ennyit, de úgy gondolom az emberek nem akarnak ilyenre költeni.. bár 300 Ft oda- vissza a vonatjegyem a városba, plusz megy az időm is, meg mégiscsak egy szolgáltatás..de lehet ha azt mondom 1000/ fél óra, akkor odaadják a szomszéd kislánynak a kutyát, aztán majd az elviszi ingyé’..
“ Őszintén nagyon szívesen kérnék érte ennyit, de úgy gondolom az emberek nem akarnak ilyenre költeni”
Kislány, a felnőtt emberek tudják, hogy semmi sincs ingyen. A szolgáltatásokért, mások idejéért, munkájáért fizetni kell. Bátran kérj el 1000-1500 forintot fél óráért. Gondolom nem szegény embereknek dolgozol, kutyasétáltatót gazdagok szoktak felbérelni, de ennyit még egy átlagosan kereső is simán ki tud fizetni. Ne becsüld alá magad.
6-os!
Biztos, hogy "kislány"? Soha nem értettem, hogy miért gondolja valaki egy semleges szövegből, hogy milyen nemű a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!