Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A puli bántsa a tyúkot?

Eger macska kérdése:

A puli bántsa a tyúkot?

Figyelt kérdés
Van egy kölyök 6 hetes pulim és félek hogyha megnől akkor megöli a tyúkokat szerintetek hogy akadályozzam meg?
2022. márc. 17. 16:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Vidd vissza a kiskutyát az anyja mellé! Nem is lehetne még nálad, 8 hetes kor előtt törvény tiltja! Pont ebben a korban tanulnak nagyon sokat a kutyák, főként a szocializációt, viselkedést.
2022. márc. 17. 17:02
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
6 hetek kiskutyának az anyja mellett a helye. Onnan biztos, hogy nem bánTJA sem a tyúkot, sem a többi haszonállatot.
2022. márc. 17. 17:04
 3/14 A kérdező kommentje:
8 hetes *elnézést elirtam
2022. márc. 17. 17:05
 4/14 anonim válasza:
86%
Hinnnye a baj nem kicsi. No kezdem, ha bántsa az nem jó, mer nem jó. Remélem segítettem osztat nem bántsa má
2022. márc. 17. 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem írtad el, nem kell hazudni. Szaporítós kutyád van, az már biztos, ami nem csak a kutya korából került ki, hanem abból is, hogy tenyésztő nem ad olyannak kutyát, akinek halvány fogalma sincs a kutyanevelésről.
2022. márc. 17. 17:16
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, hogy bántani fogja e, viszont, ha mégis, kérlek, ne a kutyát büntesd majd emiatt. Nem a kutya hibája lesz. Bocsásd meg nekem, hogy előitéletes vagyok, de sajnos nagyon sok buta ember van a világon, akik magukhoz vesznek egy kutyát, majd nem nevelik rendesen, és ha a kutyus valami "rosszat" tesz, akkor őt bántják.
2022. márc. 17. 17:29
 7/14 anonim ***** válasza:
36%
Nékünk a szomszéd kutyája megette a tikjainkat rendszeresen. Bár nem volt megnevelve rendesen, láncra verve tartotta a németjuhász kutyáját, a kutya meg elszakította. Viszont ha meg van tanítva a kutyának akkor lehet nem bántja. De én azért vigyáznék, egy kutya sokszor be tud kattanni, elő jön a vadász ösztöne. Én inkább elzárnám egymástúl őket.
2022. márc. 17. 17:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a bántást ebben az esetben sem szavazom meg!:-)
2022. márc. 17. 18:14
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Igen, a puli bántsa a tikokat ha nincsen oszt megnevelve rendesen. Aztat javasolom hogy kezgyél el kutyás künyveket óvasni de izibe, mer előre látom hogy ez a kutya is csak a kert végibe lesz kibaszarintva foglalkozás nékkül. Tartsad bent a házban, és vigyed el sítálni níha, jaú?
2022. márc. 17. 18:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha hozzá van szoktatva, akkor nem fogja őket bántani.
2022. márc. 17. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!