Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idő kell, hogy a...

Mennyi idő kell, hogy a kölyökkutya megszokja az új környezetet?

Figyelt kérdés
Negyedik napja hoztunk egy kiskutyát és három éjjel nem tudtunk már aludni a nyüszítéstől, sivalkodástól, ugatástól. Meg mindig fél tőlünk és elutasítja a közeledési szándékunkat.

2022. márc. 17. 07:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

"de ha valaki életében nem nevelt fel kutyát kiskorától, ne adjisten nem is tartott, kertesházban él, és kutyát mindig csak udvaron látott, akkor bizony rohadtul nem evidens neki, hogy nem tartja kicsiként kint"

Van egy IQ szint, ami alatt ez igaz. És van egy IQ szint, ami felett egyáltalán nem igaz.

2022. márc. 17. 22:40
 22/29 A kérdező kommentje:
13-as, köszönöm.
2022. márc. 17. 22:52
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, egyszerű embereknél az dívik, hogy csak azt a tanácsot fogadják el, ami cuki és 'támogató' (más néven seggnyaló).

De kérdező, erősen javaslom a kritikusabb, ám annál lényegesebb válaszok megfontolását is. Igen, elítélőek a hozzászólások, mert itt mindenki a kutyát félti, nem pedig a gyermeki ártatlan lelkedet... Elhiszem, hogy könnyebb duzzogni és megsértődni rajtuk, mint megfogadni.

2022. márc. 17. 23:27
 24/29 A kérdező kommentje:
Hát pedig a 13-as is azt mondta lényegében amit ti, csak kicsit más módon :-)
2022. márc. 18. 00:02
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor igazából megfogadtad a 13-as tanácsát és kiskutya már bent van veletek, ugye?
2022. márc. 18. 07:28
 26/29 A kérdező kommentje:
Éjszakára igen,az előszobába. Nappal az udvarban van,(úgy sincs itthon senki késő délutánig). A házikója két méterre van a bejárati ajtótól, erősen kibélelve szivacsokkal. Egész nap szaladgál az udvarban, ma és az éjjel már nem sírt, reggel is csak addig míg nem ébredtem fel és szóltam hozzá. Még nem jön hozzám ha szólítom, sokszor hátrál is, de már a kezemből is elfogadott pár falatot és megengedte hogy simogassam (sőt meg is dajkálhattam kétszer). Kérdeztem a volt gazdáját, több mint három hónapos és állandóan kint voltak az udvaron. Azt mondja, nem is tudta, hogy hasas a nőstény, egyszer csak látta a kicsinyeket.
2022. márc. 18. 15:12
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondja, nem is tudta, hogy hasas a nőstény"

Mondd meg neki, hogy ha ivartalanítja akkor biztos lehet benne, hogy nem lesz "hasas".

2022. márc. 18. 15:40
 28/29 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy kint voltak a szálláson a kutyák. Kb. annyit érintkezett velük, hogy etette őket.
2022. márc. 18. 15:53
 29/29 anonim ***** válasza:
75%

Akkor állatvédőknek lehetne szólni.

2022. márc. 18. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!