A póráz két végében azt láttam valamelyik nap, hogy nem jó ez az "én leszek a falkavezér" stratégia igaz ez? Mi a véleményetek a dologról?
Szerintem a kettő összefügg. Attól, hogy te vagy a főnök, még a kutya nem tudja mit szabad és mit nem. Ezért is fontos a tanítás. A kutya számára fontos valakinek falkavezérnek kell lennie (szerintem el se tudná a kutya képzeli másképpen), ha nem te vagy az akkor szerinted ki lesz az? Hát ő.
A kölcsönös tisztelt nagyon fontos, különben a kutya sz@rni fog a fejedre. Azt csinál amit akar !!!
Látni kellet volna a műsort, így nem tudom ,hogy pontosan mit mondott, és hogy zajlott le.
De! Igen, a kutyát tanítani kell, hogy mit szabad és mit nem.
Viszont, csak a rangban felette állónak fog a kutya minden körülmény között engedelmeskedni!
Egyszerű ez: egy kutya esetében, vagy ő a főnök, vagy ő az alárendelt.
láthattad hogy nem vált be nekik sem, ez bizonyítja is.
De ennyit Cesar Milanrol, végleg leírta magát, Victoria egyértelműen bizonyította azzal amit mondott: ha megnézed a farkasokat(sok filmet néztem róluk) ténleg alig látni olyat h erővel leszorítják, az alárendelt magától behódol, nem kell leszorítani. ezt a leszorítás dolgot mindig is olyan megkerülésnek tartottam, ovónőként tudom, le tudnám fogni a gyereket h ne romboljon vagy verekedjen tovább, de akkor nem engedelmeskedett, hanem kényszerítettem és ez csak addig használ amíg fogom, vagy még fél napig. ha viszont ésszel ráveszem h nem szabad és magától hagyja abba mert elismeri amit mondtam akkor az hosszútávú lesz és örökre bízni fog bennem így hallgat is rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!