Miért büdös a kutyám szája?
Ez ilyen, mármint a blökik szája.
Büdös alapjáraton vagy büdösebb.
Nekik másmilyen a szájuk, emesztésük, baktériumaik és ne feledjük a száraz táp minőségét sem górcső alá venni.... sajnos beledarálnak mindent a gyárban, az olcsóbbak hát inkább nem is írom.
Szóval büdi a szájuk.
1# lásd 2 válasz.
Kutya. Nem ember.
Lécci ezt a fogmosást hagyd szerintem........
Kíváncsi lennék, melyik táp az amelyiknek ilyen magas a hústartalma és ilyen olcsó. Minden kötekedés nélkül.
Egyébként lehet hogy nyitott a gyomorszája, volt egy ilyen kutyám. Az orvos azt mondta hogy max műtéttel lehet tenni ellene, de nem műttettem volna a kutyát a saját kényelmem érdekében, meg egyébként az orvos sem ajánlotta, mivel nem okozott neki gondot, csak büdös volt.
A tapra en is kivancsi vagyok.
Ha az inye egeszseges rozsaszin, es nem fogkoves, akkor valami mas lesz a problema.
Petrezselyem, menta adhato neki a tapra szorva, vagy keves konzervbe keverve. Megelozesnek jok a barnaalga tartalmu etrendkiegeszitok, mint a Dentanol, de kaphato siman Barna alga is barfshopokban, illetve 3-4 naponta kaphatna valami ragcsat, amivel sokaig elvan, lehet nyers marhalabszar, ozlab, de preselt marhabor csont is, ami szepen karbantartja a fogakat.
Oke, hogy nem rozsaillatu a kutyak pofaja, de kifejezetten budosnek sem kell lennie, nem az az egeszseges es normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!