Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Harapott már meg téged kutya?

Harapott már meg téged kutya?

Figyelt kérdés

Ha harapott már meg kutya milyen fajta volt?

Mekkorát harapott?

2022. márc. 14. 09:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ovis koromban egy tacskó. Rokonoknál voltunk, simogatták a kutyát és mondták nekem hogy "nézd, milyen aranyos kiskutya, simogasd meg te is". Nyúltam felé, még talán el sem értem a bundáját, hirtelen nekem ugrott. Kiharapott a szemöldökömből egy darabot, nagyon vérzett. A kutyákat azóta is imádom, nem féltem tőlük soha emiatt az élmény miatt, de azért mindig emlegetem azt a tacskót amikor tükörbe nézek :D Most a harmincas éveimben járok, de a mai napig nem egyforma a két szemöldököm, ott ugyanis nem nő szőr, ahonnan kiharapta azt a darabkát.
2022. márc. 14. 11:18
 12/28 anonim ***** válasza:
69%

Sajnos, már többször éltem át kutyatamadast az gazdák felelőtlensége miatt... Bár, egyszer a család volt a hibás!

A nagymamámék kutyája támadott meg!

Ők még másik településen laktak. A másik ház, ahol a kutya lakott, üresen állt. A kutya mindig meg volt kötve. Csak enni kapott, aztán kész.

Amikor odaköltöztünk, apám szabadon engedte a kutyát.

Nagyon kedves, aranyos volt!

Míg, le nem guggoltam hozzá. Rámosolyogtam és megsimogattam. Erre bekattant,fellökött és elkezdte harapni a fejemet! Szerencsére a hasamra estem, így nem az arcomat harapta.

Nem kellett összevarrni a sebet, de egy pici részen hiányzott a hajam, ami nem is nőtt vissza többé. A kutyus el lett altatva.

Gyerekként nem akartam, hogy elaltassák, mert sajnáltam. De, sajnos ez volt a legjobb döntés, mert a teljesen elhanyagolt, öreg kutya már alkalmatlan volt a családi élethez.

2022. márc. 14. 11:21
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy csivava mert nem engedtem neki, hogy felcsináljon engem. Még az én kutyám folyton rágja a kezem ha ez annak számít.
2022. márc. 14. 11:38
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer, egy keverék, parkolóban nekem futott és belép harapott. Ott volt a gazdája is, aki letagadta, hogy ő a gazda, el is húzott gyorsan. Persze a kutya tőle futott el és utána hozzá futott vissza. Aztán a környékbeliek is mondták, hogy valóban az ő kutyája volt.

Nem lett szerencsére semmi bajom.

2022. márc. 14. 11:51
 15/28 anonim ***** válasza:
91%
14-hez kiegészítés, saját kutyánk, rokonok, ismerősök kutyái sose haraptak meg.
2022. márc. 14. 11:53
 16/28 anonim ***** válasza:
84%
Engem egyszer akart megharapni egy tacskó. Nem sokon múlott, a foga súrolta a bokámon a bőrt. Később kiderült, hogy mást is megharapott már a lakótelepen, ahol a nagyszüleimnél voltam éppen. Fel kellett volna rúgni a dögöt és kitaposni a belét. Aztán meg a gazdájáét. Mindezt úgy írom, hogy szeretem a kutyákat.
2022. márc. 14. 11:54
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Kultúra megvillant....
2022. márc. 14. 11:58
 18/28 anonim ***** válasza:
66%

#17:

Ahogy az értelmetlen beszólás is.

2022. márc. 14. 12:08
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Volt az utcában egy kutya, amit a gazdái rendszeresen kiengedtek, ha mentek a boltba. De, volt, hogy nélkülük is kint lófralt.

Egyszer bicikliztem haza, mikor a kutya mellett jártam, ugatás nélkül beleharapott a vádlimba!

Egyből kiabáltam nekik, hogy jobban kéne figyelniük a kutyájukra, mert megharapott! Ők ugyanis távolabb jöttek mögötte.

Kicsit vérzett, meg belilult a seb. Utána már nem láttam többé kint a kutyát.

Elképesztő, mennyi felelőtlen gazda van...

2022. márc. 14. 12:11
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem még nem
2022. márc. 14. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!