Harapott már meg téged kutya?
Ha harapott már meg kutya milyen fajta volt?
Mekkorát harapott?
Sajnos, már többször éltem át kutyatamadast az gazdák felelőtlensége miatt... Bár, egyszer a család volt a hibás!
A nagymamámék kutyája támadott meg!
Ők még másik településen laktak. A másik ház, ahol a kutya lakott, üresen állt. A kutya mindig meg volt kötve. Csak enni kapott, aztán kész.
Amikor odaköltöztünk, apám szabadon engedte a kutyát.
Nagyon kedves, aranyos volt!
Míg, le nem guggoltam hozzá. Rámosolyogtam és megsimogattam. Erre bekattant,fellökött és elkezdte harapni a fejemet! Szerencsére a hasamra estem, így nem az arcomat harapta.
Nem kellett összevarrni a sebet, de egy pici részen hiányzott a hajam, ami nem is nőtt vissza többé. A kutyus el lett altatva.
Gyerekként nem akartam, hogy elaltassák, mert sajnáltam. De, sajnos ez volt a legjobb döntés, mert a teljesen elhanyagolt, öreg kutya már alkalmatlan volt a családi élethez.
Egyszer, egy keverék, parkolóban nekem futott és belép harapott. Ott volt a gazdája is, aki letagadta, hogy ő a gazda, el is húzott gyorsan. Persze a kutya tőle futott el és utána hozzá futott vissza. Aztán a környékbeliek is mondták, hogy valóban az ő kutyája volt.
Nem lett szerencsére semmi bajom.
#17:
Ahogy az értelmetlen beszólás is.
Volt az utcában egy kutya, amit a gazdái rendszeresen kiengedtek, ha mentek a boltba. De, volt, hogy nélkülük is kint lófralt.
Egyszer bicikliztem haza, mikor a kutya mellett jártam, ugatás nélkül beleharapott a vádlimba!
Egyből kiabáltam nekik, hogy jobban kéne figyelniük a kutyájukra, mert megharapott! Ők ugyanis távolabb jöttek mögötte.
Kicsit vérzett, meg belilult a seb. Utána már nem láttam többé kint a kutyát.
Elképesztő, mennyi felelőtlen gazda van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!