Most hol lehet a legolcsóbb száraz illetve szaftos tápot venni?
Nagyon köszönöm :)
Néha tényleg szoktam nekik főzni, pl amikor elfogyott a kutyakaja és már nincs mit csinálnom. Jó lenne azért ha többen is ilyen "vállalkozó" szelleműek lennének, csak sajnos mindig azok teszik ezt, akiknek nincs rá pénzük. A gazdagok csak eltiporják őket. Ezért tartunk itt sajnos :( Mindg hirdetek ilyen ingyenes oldalakon, hog épp milyen kutyák vagy macskák elvihetők, de jól élünk itt végül is (nagyon nagy a telek 100nm-es szóval elférünk csak a készleteink ürülnek túl gyorsan :S Azért csinálom azt hogy szárazat keverek szaftossal, mert akkor megvan az etetési idő mert mindenki odarohan. :) Azt is csinálhatnám hogy pl Royallal etetnék, de akkor vagy éheznének vagy kisebb lenne a létszám, nem tusnék ennyit befogadni...:S Hát nem vmi jó a helyzet de biztos lesz jobb is :)
Amúgy hány kutyád van?
Mi is szoktunk befogadni ...
Volt már felakasztott,tűzbedobott,kiszúrtszemű(cica) stb. kutyáink cicáink :S
szóval megértelek...
A Fressnapfban Fiesta száraztáp 15kg mindig 2000 ft.
A Fiesta konzerv pedig 240 Ft mindig.
De van most Fit&Fun száraz van akciósan 2400 ft-ért.
Bár sztem mind a kettő hasonló, talán a Fit&fun egy kicsit jobb.
Csak az Auchanba meg Tescoba ne vegyél tápot azok még ennél is vacakabbak...
A Fit&Fun legalább német minőség...
Tescos és hasonló szemeteknél jobb.
Azért kérdeztem,hol laksz,mert hátha ismerek környékbeli állatvédő szervezettől valakit,aki segíteni tudna táppal,konzervvel,gazdikereséssel stb.
Írd meg nekem e-mailben,merre laksz Pest megyén belül,próbálok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!