Most hol lehet a legolcsóbb száraz illetve szaftos tápot venni?
Magadnak is csak szemetet veszel?
Mert az ilyen tescos, aucahnos stb. konzervek nem mások mint szemét, jó sok vízzel. Ne aggódj, a száraz tápjaik sem jobbak. Én annál jobban szeretem a kutyámat mintsem h ilyen szemetekkel etessem. Nem mondom, h 1000 Ft/kg-os tápot kell venni, de olyan 400-500 Ft/kg-ot igazán áldozhatnál arra h tényleg valami normálisat kapjon, amiben tápanyag is van és nem csak töltőanyag, aminek nagyjából a duplája ki is jön a kutyából.
Első vagyok: megkövetlek...
sajnos tippem sincs a helyzetetekre - a létszámstopon kívül....
Akkor ne haragudj! Ha így áll a szitu akkor minden tiszteletem a Tiéd! Én is nagyon sajnálom azokat az állatokat, akik ilyen hányattatott sorsúak, de sajnos nincs lehetőségem a befogadásukra (nem kertes házba élek).
De pl. lehet, hogy rossz példa de, olyat nem szoktál csinálni, hogy egy nagy fazékba főzöl vmi csontfélét, nyakat, ilyesmit? Néha-néha. Hamár csak ilyen olcsóbbat tudsz venni nekik, biztos jól esne nekik. Szegények.
További kitartást kívánok!
( a második voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!