Magányos embernek inkább benti kutyát vagy benti macskát ajánlotok ?
9: a kutyákkal kapcsolatban igazad van, vannak olyanok, amiknél erősebb az a tipikus "kutyaszag". Német juhásznál tapasztaltam pl. ezt, imádom őket, de tény, hogy sokkal büdösebb egy német juci, mint a mostani bull keverékem.
Olyat én viszont még nem láttam, hogy egy egészséges, ivartalanított macska büdös legyen, pedig volt már néhány életem során. Ezek az állatok pont, hogy nem igénytelenek, állandóan pucolkodnak - ha mégsem, akkor valami bajuk van. Most két cicám van, konkrétan mindkettőnek plüssállat illata van.
Kérdező, mennyi idősnek?
Például egy idős embernek, aki már nehezebben mozog, jobb a macska, mert nem kell sétáltatni. Egy kisállat nem 2-3 év, 15 év is lehet.
Egyiket sem legalábbis a kérdés alapján egyelőre nem ajánlanék állatot.
Abból, hogy valaki magányos nem állapítható meg semmi az sem, hogy milyen állat passzolna mellé ha egyáltalán.
Ha már leírod, hogy a magányos személynek milyen az életmódja mit tudna biztosítani az állatnak akkor már lehet ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!