A kutyusom miért csinálja ezt? A töbii lent
sajnos , tényleg kicsit hül...e vagy a kutyához.
mert a kutya az kutya,tehát úgy is kellene bánni vele.
a séta a legfontosabb dolgok egyike .
legyél a gazdája-legyél a falkavezére, és legyél végre felelős állattartó aki tanul is a kutyáról !!!
2010. szept. 15. 10:38
Igen, jól látod a kérdést, te nem csinálod jól. A kutyának mozgásra, élményekre van szüksége. Az a baja, hogy a gazdája rosszul bánik vele, mert nem adja meg neki azt az életmódot, amire szüksége lenne. Így hát a kutya megadja magának.
Amíg ezt nem tudod megoldani, addig semmi mást sem fogsz tudni, és mehet szerencsétlen láncra vagy kennelbe. Ez nem kutyaélet.
2010. szept. 15. 12:14
13/20 anonim válasza:
Jaj hagyjátok már szegényt! A baromságaitokkal még eladja szegény kutyust és ő is szomorú lesz -.-"
Járj vele kutyasuliba, tanítsd minden nap, légy türelmes :)
2010. szept. 15. 15:01
Baromság?
Hiszen ugyanazt írtuk, mint te: foglalkozás és türelem.
Viszont ha nem vállalja, akkor jobb lesz a kutyusnak, ha más gazdihoz kerül.
Nem kötelező kutyát tartani!
2010. szept. 15. 15:13
15/20 anonim válasza:
nemtörődsz vele eleget...a kutya nem arra van hogy áljon az udvaron mint valami diisz...a kutya olyan mint az ember...de ezt csak azok veszik észre akik imádják a kutyájukat...nemúgy hogy aztse tudom mivan vele!!!...ha kan kutya akkor lehet hogy csajozni jár....vagy egy kis élményre vágyik...képzeld csak el milyen unalmas lehet neki...mintha becsuknák rád a kaput és nemtehetnéd ki a lábad...tegyetek egy sétát...hacsak egy 10 percre is :)
2010. szept. 15. 17:44
16/20 anonim válasza:
megint een :D...egyébként az énkutyám is szokott ilyet csinálni....ilyenkor tudom hogy itt az idő egy kis sétára :D :)
2010. szept. 15. 17:47
Próbáld meg a tüskés nyakörvet hidd el nem fáj neki de ha húz kicsit nyomni fogja ezért lassítani fog :)
2010. szept. 15. 17:50
Szöges nyakörvet egy kezdő kutyásnak?
Hihetetlen fájdalmat és bajt tud okozni.
Ha azt hiszed, nem fáj neki, próbáld ki magadon!
2010. szept. 15. 18:15
19/20 A kérdező kommentje:
az a baj hogy 3 éve hülye voltam hogy elhoztam a kutyit mert azt hittem hogy majd tudok vele foglalkozni de ez nem igy lett hazajövök sulibol 1 órát tudok pihenni meke dzésre este hazajövök és tanulok és ez igy megy minden nap kivéve szombaton meg vasárnap. szal nem sajnálom az időt tőle de az most nekem kell hogy tanuljak edzésre meg járnom kell mert ha abbahagyom anya is nagyon ki lesz és az edző is. am pap szokott vele foglalkozni mert ha nem csinálná tökre ő is csak possadna ithon szal ős szokott vele foglalkozni am a napokban volt kutya oltás oda is alig tudtuk elcibálni. amikor kicsi volt és sétáltatni akartam azt mondták anyék hogy mien hülyeséget találok ki mert oan kicsi-.- nem volt oylan kicsi am elég nagy kutya szal egy nagyob rántással képes lenne elhuzni simán
20/20 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: