szőrpamacs írónak ez ha megnő nem szedi szét 1 macska sem.
Kérdező jól látom hogy collie? Amúgy szép! Jól áll a füle stb. Meg még kölyökbűbáj! :D
Köszönöm szépen mindenkinek a kommentet.:)
3 hónapos, fajtatiszta, és szuka.:) Azért írtam ki a kérdést, mert érdekel a véleményetek, a negatív is.:)
No meg persze olyan véleménye is érdekelne, aki jobban ismeri a fajtát, és lát olyan dolgokat is esetleg, amit én nem.:)
Írjatok még.:)
Azt gondolom róla, hogy bármi és bármilyen lehet belőle, ez csak a gazditól függ.
Az, hogy aranyos, természetes, de a kutya nem csak erről szól.
Nekem is colliem van..:)
Igaz nem skótjuhász, hanem *határmenti*skótjuhász, vagyis az ismert boder collie.
A tiéd olyan 5 hónapos lehet?
mert az enyém annyi...
Már most sok gond van a szőrével ... de én választottam ezt a fajtát...én gondom.
Nagyon aranyos amúgy. Az enyém kan:)
Szia!
Nekem is colliem van, most 13 hetes. A Te kutyusod imádnivalóan szép, kedves arca van, szép vágású szemei. Rakhatnál fel egész alakos képet is.
A szőre egyáltalán nem problémás, 2 hetente egyszer át kell alaposan fésülni, a füle mögött 2 naponta és semmi gond nem lesz! A kutya a szőrével együtt van kitalálva, nyáron sem fog elpusztulni a melegtől.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!