Egyetemistaként melyik kutyafajta a legjobb választás?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, még nem volt saját kutyusom.
9 éves voltam, mikor lett egy családi golden retrieverünk, ő 3 éve pusztult el sajnos. Tudom, hogy nagy felelősség egy kutya, de szeretnék egy sajátot már nagyon.
A következő fajták tetszenek, de ha bárki tud hasonlót ajánlani, ami kevésbé ismert, népszerű, annak is örülök!
Bichon frisé, pomerániai törpespicc, máltai selyemkutya, coton de tulear.
Mindenképpen kisebb kutyát szeretnék, ha úgy tetszik, "ölebet".
2022. márc. 5. 18:47
31/35 anonim válasza:
A máltai a legkevésbé aktív, de ő meg nem szeret egyedül lenni. A többivel meg valamit kellene mozogni legalább hobbi szinten.
32/35 anonim válasza:
Agility versenyző vagyok. Soha de soha egyetlen egy pomit se lattam versenyen, de meg csak eszesen se. Soha, vágod???
34/35 anonim válasza:
Oké, találtál egy pomit valahol amerikában. Hazai versenyeken voltál màr? Edzéseken?
Én minden hétvégén ott vagyok, NINCS pomerániai (plusz, ekkorka kutyával 30 cm-t ugratni idiotizmus). Amig nincs xs-es kategoria, addig ez csak az izuleteik modszeres tonkretételére jó, másra nem…
35/35 anonim válasza:
Az, hogy hazai mezőnyben még nincs pomi, nem azt jelenti, hogy nem lennének alkalmasak rá, csak azt, hogy még nem közismert dolog, és nem emiatt vesznek pomit (nem mintha sokan vennének fajtatiszta pomit, tekintve a borsos árukat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!