Melyik kutya fajták olyanok kellemes mint egy plüss kutya?
Figyelt kérdés
Arra értem, hogy sokat alszik és nem zavarja ha gyömoezolom illetve lista és sokáig is él.2022. márc. 5. 07:31
1/28 A kérdező kommentje:
*kellemes=jellemre
2022. márc. 5. 07:31
2/28 A kérdező kommentje:
*gyömoezolom=gyömöszölöm
lista=lusta
2022. márc. 5. 07:32
3/28 anonim válasza:
Ennie és kakálnia se szabad, vagy az nem baj?
4/28 anonim válasza:
Boo tipusú pomeraniai törpe spitz olyan és nagyon cuki
5/28 anonim válasza:
Meg fogsz lepődni, de a plüsskutya.
És ha ezek az elvárásaid és a preferenciáid egy kutyával szemben, akkor a plüssnél ne is gondolkodj "komolyabban". Nem való mindenkinek. A kutya nem egy tárgy aki a te szórakoztatásod miatt él, akit lehet gyömöszölni amikor te úgy érzed, aztán feltenni a polcra amikor meguntad.
9/28 anonim válasza:
Egyetértek az 5. Válaszolóval, nincs olyan élő kutya, ami annyi törődést igényel, mint egy plüss állat. Kinézetre persze lehet találni hasonlóan bájos jószágot, de egy kutya felelősségel jár.
10/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom figyeltek-e, de azt mondtam jellemre nem igényre. Nem szeretnék kutyát, de értékelné melyiket lehet gyömöszölni luste és még is egészséges (tehát nem nyomott orrú és társai)
2022. márc. 5. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!