Hogyan utazzunk buszon? A többi lent.
Van egy 5hónapos kölyök kutyám. Szoktunk busszal utazni és ölbe visszük fel. Ma szintén busszal akartunk menni de a buszsofőr hisztizett a szájkosár miatt. Hiába mondtuk neki, hogy Ő még kicsi. Nem engedett fel. El is késtünk az oviból :( Én úgy tudtam hogy fél éves koráig nem kötelező.
Új törvény szerint közterületen nem kötelező szájkosár ha pórázon van. A gazdi felelőssége lesz így.
Kérlek javítsatok ki ha nem így van?
Mi kell egy utazáshoz? Visszük mindig az oltási könyvet is. Most nem akart tudomást venni róla. Ma be is szereztünk szájkosarat.
Az egyik buszsofőrt még az se zavarta ha széken ült így: [link]
Annyit kérdezett harapós. Gügyögött neki és tovább engedett.
kutyát mindenféle tömegközelekdésen pórázzal és szájkosárral szabad szállítani, csak tiszta állapotban. oda van írva minden szabályzatban. ugye azt te is belátod, hogy a sorfőr nem állhat neki minden kutynál mérlegelni, hogy hány éves, és mennyire szelíd lehet. nem is értem, hogy az emberek hogy gondolják, hogy ezt csak úgy bemondásra elfogadja bárki.
a másik sofőrrel meg szerencsétek volt, de nem az a normális. tessék betartani a szabályokat.
Ez a te kutyusod? Nagyon édes! és ugy látom debrecenben ultok a buszon;) énis debreceni vagyok és nagyon sok kib***ott sofor nem engedett fel még a pincsi kutyámmal sem. Sot! még a vadászgorényemmel sem....pedig volt rajta póráz és olbe fogtam. valaki mondja már meg,hogy vadászgorényre hol lehet szájkosarat venni,meert komolyan beszerzek egyet....
Clau
Köszönöm a válaszokat! Megfogadom a tanácsokat!
Jegyet mikortól kell venni neki. Eddig nem kellet/kérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!