Mit lehet tenni,hogy ne akarja minden kan meg szuka hágni az ivartalan kanomat?
Igazából az ivartalanítást egészségügyi és ivaros kanokkal való konfliktus miatt választottam.
Ő nem kezdeményezett,de mindig bele kötöttek,amit egy darabig tűrt aztán nyilván megvédte magát, többször került verekedésbe :/
Most meg nem kötnek effektív belé,verekedés sem volt eddig,de állandaón dominálni akarják a futtatón és sok gazda bacik rászólni a kutyájára. Tegnap már besokkalt a futtatóban,hiába szóltam a gazdának,hogy a kutyámnak már sok az ő kutyája. Végül verekedés lett.
Inkább eljöttünk.
Egy ivartalan kan volt rá állva egy ivartalan szuka meg egy ivaros fiatal kan.
Ivarosan néha akarták csak meghágni,de nem volt mérvadó.
Tegnapi meg nekem is sok volt nem hogy a kutyámnak :(
Legszívesebben nem járnék futtatóra mert 80%ban nem tudják kezelni a kutyáikat. Viszont a kutyám nagyon szereti a kutya társaságot.
Ritka mikor jó csapat gyűlik össze és nincs baj,meg tényleg olyan gazdik akik tudják kontrollálni a kutyáikat.
Megnéztem a helyi suliba,mivel kocsi híjján nem tudok másik városba menni.
Itt agility,őrzővédő,nyomkövetés,meg ügyességi, hdr,flyball van.
2000ft/alkalom az egyiknél.
Én egyiket sem szeretném meg mondom őszintén :D mivel én csak azt szeretném,hogy 2 órát játszhasson kutyákkal legalább heti 1x.
De úgy tűnik ez most padhelyzet :(
Ja meg a suliba ,csak akkor lehet menni klubbra ha alap meg közép tanfolyam meg van.
Én egyéni oktatóhoz jártam szóval nekem papírom nincs mennyire engedelmes a kutyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!