Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak szerintem nem kéne egy...

Csak szerintem nem kéne egy falka kutyát ráengedni egy újonnan érkezőre egy menhelyen?

Figyelt kérdés
[link]

2022. febr. 13. 21:53
1 2
 11/18 Maya Bunnyheart ***** válasza:
95%

Nem, mert egy falka közé pórázon vagy kézben valóban nem jó ötlet az új kutyát bevinni és ráengedni a többit. Plusz a karantén is nagyon fontos lenne, és az sem utolsó hogy el kell kezdeni megismerni az új kutyát mielőtt bekerülne a falkába.

De ezek nem ismerik a kutyák testbeszédét sem.. Például volt olyan videó ahol szerelmesnek neveztek egy domináns kant aki egy másik kan után ment.. és a sok kommentelő meg isteníti őket..

2022. febr. 14. 01:26
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

De ha megnézed a sok kommentelő többnyire 35-40 feletti nő..fel sem tűnik nekik 2 ájuldozás közt,hogy a kutyák mennyire kövérek,koszosak és mennyire szörnyű állapotban van a hely.És akkor a többi dologról ne is beszéljünk. :D

Én azért kíváncsi lennék,hogy mire és mennyi engedélye van ennek az "alapítványnak" vagy ki hagyta ezt így jóvá.

2022. febr. 14. 07:08
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Ezt a legnagyobb jóindulattal sem lehet menhelynek nevezni... Már-már a kutyáknak az utcán is jobb helye lenne.
2022. febr. 14. 10:50
 14/18 anonim ***** válasza:
20%

ma 10:50

Nem tudom, milyen elgondolásod van egy menhelyről, de ajánlom, ráérős idődben kukkants meg néhányat a honlapon, vagy a facén. A menhelyek 99 %-a általában egy emberé és segítőkkel dolgoznak, ha éppen sikerül segítőt találniuk.

2022. febr. 14. 13:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért 14-es, szerinted ez megfelelő hely egy kutya számára?

Mind koszos, ápolatlan, a hely is egy putritanya a megosztott tartalmak alapján.

2022. febr. 14. 13:49
 16/18 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem sem kéne, nem azért, hogy bántják egymást, hanem mert látszik az új kutyuson, hogy fél. Aki beviszi egyáltalán nem segíti, csak ott áll. Szegény kutya azt se tudja mit csináljon. Az látszik, hogy a többi kutya érdeklődő és barátságos szóval ebből a szempontból nincs gond, de lehetne irányítani az ismerkedést és egy kis teret engedni az új kutyának.

Azt, hogy vannak-e oltásai azt biztos látták hiszen van chipje. Illetve a videóból nem derül ki de lehet volt előtte orvosi vizsgálat.

2022. febr. 14. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:
87%

Ez a menhely minden uj kutyat igy visz be, szerintem sem jo otlet, hogy igy lerohanjak. Plusz porazon is van szegény. Elegge stresszes.

Itt nincsenek ketrecben ez teny. De jo reszuk kover, erre azert oda figyelhetnenek.

2022. febr. 14. 22:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A koszra is.Abban a retkes pajtában/pincében a sok használt kanapé most tavasztól csodásan tele lesz minimum bolhakkal..
2022. febr. 15. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!