Kutyámnak felírt az orvos vízhajtót. Nem kéne mellé káliumot is szednie?
Nem feltétlenül szükséges a kálium pótlás.
Ha jól értem nem is mindennap szedi a vízhajtót.
Az én kutyám is szed vízhajtót és nem kell neki kálium, azt mondta az orvos ha nagyobb adagban szedné, akkor már kéne a kálium pótlás. Amit viszont nehéz beállítani, hogy mennyi a szükséges. Természetesen ha úgy kéne szednie akkor felírná neki és vérvizsgálattal ellenőrizné.
A lényeg ha nem mondta az orvos, sőt két orvos sem akkor nem kell. Illetve az orvost is nyugodtan megkérdezeted, hogy miért nem írt mellé káliuomot.
Nekem is elmagyarázta hogy mit miért kell szednie, hogyan hat és miért nem kell a kálium.
Annál azért ahogy én leírtam részletesebben mondta de nem vagyok orvos és kb. ez volt a lényeg.
Nyugodtan kérdezd meg.
5.vagyok,biztos jó úgy. Olyan szerintem nincs, hogy elfelejti az orvos. Az már lehet, hogy sok dolog között elfelejti elmagyarázni. Az én kutyám 3 éve szedi, kálium nélkül és nincs baja. Mármint, szívbeteg, de hogy úgy nincs baja attól, hogy nem kap káliumot.
2-3 havonta viszem ellenőrzésre orvoshoz.
Lehet neked is kell vinni kontrollra, ha így van szerintem kérdezd meg vagy hívd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!