A kutyamnak vesedaganata van, a tobbi lent, orvos kereses SOS?
Telefonálj körbe pár helyet, az a biztos.
Megmondom őszintén, én világ életemben egy dokihoz vittem az állataimat, fogalmam sincs, hogy máshol mennyibe kerülnek különböző szolgáltatások. Meg nyilván az sem mindegy mekkora az állat, hol van a daganat, ki lehet-e metszeni, vagy a vesével együtt veszik ki.
Ha megírod, hogy a te orvosod, aki diagnosztizálta, mennyit mondott, akkor talán találsz olyat, aki többet, kevesebbet fizetett.
Én a Felicavet állatkórházat ajánlom.
Egyeztess egy orvossal, érdeklődj náluk! (Bp. 11.kerület)
Nekem csak jó tapasztalataim vannak velük. Az egyik kutyám életét ők mentették meg, a másik kutyámat ők ivartalanították.
Bár drága, de profik!
Összeget nem tudok írni neked, de ha rákeresel a profiljukra, akkor ők elmondanak mindent!
Kitartást, és gyógyulást kívánok a kutyusodnak!
Szia! Ők kifejezetten daganatos állatok kezelésével foglalkoznak, profik, lelkiismeretesek, nincsenek aranyáron. Tapasztalatból, tiszta szívből tudom ajánlani őket:
Sok, boldog életet kívánok a kutyusodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!