Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 6 hetes csivavám.Vette...

Van egy 6 hetes csivavám.Vettem almos ládát és kutyapelenkát.Mennyi idő kb még megszokja? Jó volna ha használná mikor egyedül van otthon.Akkor nem csak napi 3×tudna pisilni

Figyelt kérdés

2022. febr. 10. 17:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
25%
Had ne írjon már regényt, mert egy kérdést akar a szerencsétlen kirakni. Kulturált ember így nem viselkedik a másikkal.
2022. febr. 11. 09:12
 22/31 anonim ***** válasza:
13%

Egy egészséges kutya gond nélkül kibírja,hogy 3x pisil egy nap.

Ha úgy érzed a tiédnek többre van szüksége vidd le többször,de ne szoktasd ilyen f*szságokra.Kutya,nem pedig macska neki nem természetes egy helyre,egy dobozba járni.Nem is ássa el mint a macska,ott fog bűzleni ameddig haza nem mentek,ez rá nézve is veszélyes.

6 hetesen meg nem tudom mit keres nálad,törvénybe ütközik 8 hetes kor előtt elhozni kiskutyát.

A következő csoda gazdi,szerencsétlen kutya..🙄

2022. febr. 11. 14:11
 23/31 anonim ***** válasza:
21%
Leirta. Elpusztult a kutyus anyja, azért van nála. Mielőtt támadó, olvasd már el kérlek!
2022. febr. 11. 14:13
 24/31 anonim ***** válasza:
91%

Tenyésztő AKKOR SEM adja ki így a kutyát.Még két hétig kézzel neveli.

Tanulság? Ez egy szaporítótól vett kutya,méghozzá jó szar helyről hozta ha elpusztult a szuka.Ott vagy egyáltalán nem volt orvosi ellátás,vagy eleve beteg kutyával szaporítottak.(vagy már ki tudja hányadik alom és le volt gyengülve)

Erre ésszerű magyarázat nincs.Sz*padék,megvettetek így egy kutyát ahelyett hogy feljelentettétek volna azt a mocskot,támogassátok csak az ilyet.

A büdös életbe nincs olyan,hogy egy ANYA KUTYA akitől kölykök vannak,akik örökölnek mindent egyszer csak elpusztul.Végkimerülés,betegség,ellátatlanság,rossz körülmények..

2022. febr. 11. 14:24
 25/31 anonim ***** válasza:
89%
Ohh hogyne, tipikus, már vártam ezt a választ, hogy "elpusztult az anya kutya" 1000 esetből 9999 esetben ez a mese. Egyet jegyezz meg, ezzel a kutyával megszívtad. Szép lassan (inkább gyorsan) többet fogsz rákölteni a dokinál, mint ha egy TK-s kutyát vettél volna bankkölcsönből. Kezdj el gyűjteni, mert ez még sokba lesz neked. Nagyjából a következő 1-1,5 évben 3 TK-s kutya árát fogod a dokinál hagyni.
2022. febr. 11. 22:17
 26/31 terminator9000 válasza:
18%
Mienket rászogtattuk kutya pelenkára, ha láttuk hogy kell neki gugol odavittük rá mindig és egy idő után megszokja hogy ottkell
2022. márc. 1. 12:04
 27/31 A kérdező kommentje:
Az anyja mellett tartottam volna ha nem pusztult volna el.Amúgy van tapasztalat kb 20 éve kutyázom. De ilyen helyzetem nem volt még.
2022. márc. 2. 06:10
 28/31 anonim ***** válasza:
79%
Na,megint az elpusztult anyás sztori.
2022. márc. 2. 09:47
 29/31 anonim ***** válasza:
69%
Várjál, te szaporitottad?!
2022. márc. 2. 10:15
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
20 éve kutyázol, de kölyökkutya szobatisztaságra nevelésével még nem volt dolgod? Az elég érdekes.
2022. márc. 2. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!