Gáz, ha ilyen fiatalon egyedül telefonálok és megyek szájsebészhez?
16 éves leszek és van 2 problémás bölcsességfogam, amit ki kellene műteni minél hamarabb, mert elkezdett nőni, fáj és tönkre fogja tenni 2 év fogszabályozás eredményét is.
A fogorvos megadta egy szajsebesz telefonszámát és mondta, hogy hívja fel anyukám. Meg mindenkinek a szülei telefonáltak és vitték el őket ilyen helyre.
Nekem anyukám nagyon elfoglalt, sokat dolgozik és mindig kimegy a fejéből, hogy kérni kéne nekem időpontot. Én már legalább 5x emlékeztettem, de mindig ideges lett, hogy akkor telefonáljak én es intézzem el egyedül, ő nem ér rá mert torkig van a munkahelyi dolgokkal és fáradt.
Hogyan telefonáljak? Nagyon nem megy :( Hülyének néznek, ha odaállítok szülő nélkül?
Miért lenne gáz,már nem azér?
Mert még oké 10-13 évesen anyád kisér,de gyakorilatilag tinédszer vagy...
Nemtudom,én érzem szarul hogy lassan 18 évesen anyám akar mindenhová elkísérni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!