Ha kistermetű vagy közepes kutyát tartok férfi létemre, nem néznek langyinak?
Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 20:56
11/20 anonim válasza:
Nálunk van egy "ratyi" férfi, akinek pont nagytestű kutyája van.
Szóval ez nem jelent semmit.
12/20 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a kutyád méretéből bárki a nemi irányultságodra következtetne.
13/20 anonim válasza:
nekem macskám van , az buzzisabb
14/20 anonim válasza:
Valami németjuhász keverék féle. De annál egy picit nagyobb.
15/20 1112 válasza:
hugodé is lehet, aki rádbízta pl, mikor elment nyaralni, vagy pl anyukádé is, aki már nem nagyon mászkál ki vele sétálni, meg ilyesmik. Semmi gond az apró méretű kutyákkal.
16/20 anonim válasza:
Hát,azért..elég hülyén mutat egy pasinál pl egy Yorkie,de hát ha neked az tetszik vagy az illett hozzád..Nem rohangálhat mindenki pitekkel.
De..biztos,hogy nálam ez egy kizáró ok lenne ismerkedésnél,nem szeretem a kis termetű kutyákat.
17/20 anonim válasza:
Szerintem senkinek nem lesz előítélete, attól hogy mekkora kutyád van.
Legalábbis nekem biztosan nem lenne. A kutya az kutya, nekem is például egy westie sokkal szimpatikusabb mint egy dándog.
18/20 anonim válasza:
En a kismeretu kutyakat utalom.
Buzanak gondolnalak vagy azt,h a csakode biztos.
19/20 A kérdező kommentje:
Nincs húgom. Ha lenne, már megdugtam volna. Akkora férfi vagyok.
2022. febr. 9. 05:27
20/20 anonim válasza:
Normális esetben azért tart az ember állatokat, mert szereti őket. Értelmes emberek nem fognak abba belekötni, hogy milyen kutyád van, az a fontos, hogy jó gazdája legyél. A hülyék véleménye meg úgyis mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!