Várható-e több kiskutya?
Persze, hogy lehet!De én a helyedben kihívnám az állatorvost....esetleg próbált meg óvatosan megtapogatni a hasát, hátha bent maradt egy-két kölyök...akkor viszont baj van...lehet műteni kell!
Gratula a kicsihez!
Én a helyedben azonnal dokit hívnék! A kutyám anyja is így járt, majdnem bele is halt, az utolsó percben sikerült császárral megmenteni az életét. Ugyanis az egyik kiskutya elakadt a szülőcsatornában, elpusztult, így nem tudott kijönni, hiába próbálta a szuka tolni, egy idő után feladta. A mögötte lévők pedig így nem tudtak kijönni.
Elképzelhető egy kölyök is, de biztos ami biztos alapon sürgősen hívd az orvost! Közepes és nagy testű fajtáknál nem jellemző az alacsony, 1-2-3-as alomszám, úgyhogy én a helyedben nem várnék a csodára...
Nem volt ultrahang a a vemhesség alatt???
Szégyelheted magad, hogy orvosi ellenérzés nélkül, szaporítasz, ráadásul egy ilyen beteges, probémás fajtát.
A legjobb amit most tehetsz, hogy berohansz egy állatorvoshoz, és csináltatsz egy ultrahangot, mert könnyen lehet, hogy halott kölykök maradtak benne, amik szépen bomlásnak indulnak, és pillanatok alatt összezuhan a kiskutyád keringése, és akkor már késő lesz orvoshoz menni.
Szóval emeld fel a popsid a gép mellől, és juttasd orvoshoz a kutyádat, jobb későn, mint soha.
Gratulálok munkásságodhoz.
Elárulod, minek kellett még több keverék kiskutya a világra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!