Mi lenne, ha kutyával alkoholt itatnék?
Figyelt kérdés
Persze nem tenném meg, elméleti kérdés2022. febr. 1. 15:08
1/11 anonim válasza:
Berugna, dulongelve jarna, a farkat kergetne, vadul csaholn. En mar lattam reszeg kutyat.
3/11 anonim válasza:
Az én kutyám egy kicsit bizonytalanul járt egy pár percig. Mindig mindenből kér, így adtam neki kevesebb mint egy deci vörösbort. Gondoltam, hogy az alkohol szaga miatt úgysem kell neki. De megítta. Többet nem kapott alkoholt.
5/11 anonim válasza:
Berúgna, mellesleg ha még nem láttad, nézd meg:
6/11 anonim válasza:
Haverom egyszer megitatott a peking kutyájával 1 stampó rumot. (pontosabban felitatta piskótával, majd megetette). Kidőlt, fejét a padlóra nyomta, majd elkezdett össze vissza ugatni, közben a testével pörgött. :D
7/11 anonim válasza:
Utolsó.
A haverod egy gyökér, és ha szerinted vicces amit csinált, nálad is vannak problémák..
8/11 anonim válasza:
Simán berugik, a tünetek ugyan azok mint az embernél.
Viszont mivel kisebb a teste, így elég hamar eléri azt a véralkohol szintet ahol elpusztul.
Nagyon minimális mennyiséget lehet adni testtömeghez mérten, de értelme nem igazán van, vagyis nem tudom hogy egyébként úgy élvezie mint az ember.
9/11 anonim válasza:
Jól elverne(megharapna) ha józanul még nem tette!
10/11 Alex Fly válasza:
És tegyük hozzá: a másnaposság a kutyákat sokkal jobban megkínozza, mint az embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!