Ez a kutya nem kórosan sovány?
A boxer kölyökre gondolok.
Értem én, hogy kölyök, és vékonyabbnak kell lennie, meg nagytestű is, de ez már szerintem kórosan sovány, egészségtelenül. Vagy rosszul látom?

Szerkesztett kép szoveg felig levagva, barhonnan leszedhette. Az egesz kepet nem mutattad. De amugy ennek a gastonnak is az allaig er a feher resz de mindegy.

Latszania kell a bodanak ,de enyhebben. De a farcsontja nem latszhat!!
Itt nem kap fereghajtot a kutya,kulonben nem lenne ilyen sovany! Ha viszik kutyaiskolaba,akkor nem lehwt,h etelre nem tellik.
Nekem is nagytestu van es vigyazok a sulyara es latszik a bordaja,de a farcsontja nem.
Igen, levágtam, hogy a lényeg látszódjon, nem gondoltam volna hogy bizonygatni kell, hogy nem bárhonnan szedtem, de tessék a teljes kép

Alighanem az egy mentett vagy beteg kölyök,és de,kórosan sovány.
Valóban egy kifejlett kutya akkor van súlyban (fajtától függően) ha könnyen KITAPINTHATÓAK a bordái.De ennek a kutyának nem hogy kitapintható vagy egy aprócskát szemmel látható a csontja mindenhol egyértelműen kivehető mindene.
Kb csont és bőr,ki tudja honnan hozták el,vagy mi baja van.

#17 gratulálok, most már akkor jól alszol.
#16 köszi, ezt elképzelhetőnek tartom, hogy mentett vagy beteg kutya. Az viszont tuti, hogy mostmár akkor jó gazdánál van (legalábbis az, hogy kutyaoviba járatják, arra utal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!