Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez a kutya nem kórosan sovány?

Ez a kutya nem kórosan sovány?

Figyelt kérdés

[link]

A boxer kölyökre gondolok.

Értem én, hogy kölyök, és vékonyabbnak kell lennie, meg nagytestű is, de ez már szerintem kórosan sovány, egészségtelenül. Vagy rosszul látom?

2022. jan. 31. 20:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%

[link]

Szerkesztett kép szoveg felig levagva, barhonnan leszedhette. Az egesz kepet nem mutattad. De amugy ennek a gastonnak is az allaig er a feher resz de mindegy.

2022. jan. 31. 20:47
 12/25 anonim ***** válasza:
7%

Latszania kell a bodanak ,de enyhebben. De a farcsontja nem latszhat!!

Itt nem kap fereghajtot a kutya,kulonben nem lenne ilyen sovany! Ha viszik kutyaiskolaba,akkor nem lehwt,h etelre nem tellik.

Nekem is nagytestu van es vigyazok a sulyara es latszik a bordaja,de a farcsontja nem.

2022. jan. 31. 20:52
 13/25 A kérdező kommentje:

Igen, levágtam, hogy a lényeg látszódjon, nem gondoltam volna hogy bizonygatni kell, hogy nem bárhonnan szedtem, de tessék a teljes kép

[link]

2022. jan. 31. 20:52
 14/25 A kérdező kommentje:
Tényleg, kutya ovi, össze kevertem.
2022. jan. 31. 20:54
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
de
2022. jan. 31. 21:07
 16/25 anonim ***** válasza:
94%

Alighanem az egy mentett vagy beteg kölyök,és de,kórosan sovány.

Valóban egy kifejlett kutya akkor van súlyban (fajtától függően) ha könnyen KITAPINTHATÓAK a bordái.De ennek a kutyának nem hogy kitapintható vagy egy aprócskát szemmel látható a csontja mindenhol egyértelműen kivehető mindene.

Kb csont és bőr,ki tudja honnan hozták el,vagy mi baja van.

2022. jan. 31. 21:07
 17/25 anonim ***** válasza:
86%
Na,ott is van a képen,csak igazam lesz.Támogatják a civil állatvédő szervezeteket,alighanem valamelyiknek a mentett példánya az a Boxer.
2022. jan. 31. 21:08
 18/25 anonim ***** válasza:
88%
Igy igaz, valoszinuleg egy mentett kutyus lesz.
2022. jan. 31. 21:09
 19/25 anonim ***** válasza:
94%
De, kórosan sovány szegény
2022. jan. 31. 21:13
 20/25 A kérdező kommentje:

#17 gratulálok, most már akkor jól alszol.

#16 köszi, ezt elképzelhetőnek tartom, hogy mentett vagy beteg kutya. Az viszont tuti, hogy mostmár akkor jó gazdánál van (legalábbis az, hogy kutyaoviba járatják, arra utal)

2022. jan. 31. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!