Hogy képzelik ezt? (bővebben lenn)
Én vidéken lakom. Nálunk büntetik ha valaki nem szedi fel a kutyája után a piszkot.
Nálunk van kutyafuttató, vidékhez képest elég komoly, mert van agility pályánk stb. Kutyasuli is van...szóval elég jól megvagyunk. Igaz, néha jönnek a lovasok , hogy azon a helyen gyakoroljanak, ahol a kutyánk szaladgál, de mi akkor átvonulunk a lovaspályára...:)
Mivel én ott VIP vagyok, nem szólhatnak bele, és ennek örülök :)
Ezt a tüntetős szerintem is jó ötlet. Nálunk /belvárosban lakom/ sehol nincs kitéve erre a célra egy kuka...semmi. Azt hiszik, hogy ezzel elintéznek mindent, hogy van kutyafuttató, vagy hogy megszigorították a törtvényt...
Azt nem is tudtam, hogy nem szabad szemétbe dobni. Én oda dobom, ahol éppen van egy kuka.
3 kutyám van... sokat sétálok velük, szóval nem fogom cipelni magammal a kutyapiszkot 2-3 órán keresztül, hogy utánna otthon kidobjam.
Sok a megoldatlan dolog a kutyapiszok körül.
Nem csak arról van szó, hogy kevés a szemetes, hanem arról is, hogy a nylon zacsi nem éppen lebomló anyag.
Sokkal több egyszer használatos papírzacsi kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!