Pomázon lakom és nincsen kutyafuttató.Mindenhol kóbor kutyák és kutyát sétáltató emberek eddig csak 1 embert láttam aki fölszedte kutyája után a piszkát.Nem tok a parkba egy jót futni a kutyámmal mert mindenhol szemét,ittas emberek,kóbor kutyák,hajléktalanok na meg kutyások akik nem szedik fel a kutyájuk után a piszkot.Pedig minden boltba lehet kapni kutyapiszok zacskót és vannak kukák is zacskóval de este kirakják másnap reggelre már 1 sincs ott.Nektek mi a véleményetek róla?
nálunk 3 is van am dunaujvárosban lakok és itt felszedik a kutya piszkot
2010. szept. 13. 21:01
12/23 anonim válasza:
Most látom, mennyire szerencsés vagyok:)
Mi havonta 1-2 alkalommal visszük a városba sétálni a kutyát, akkor mindig fölszedünk utána mindent. Ez mellett minden nap fut három-négy órát a házunk körüli erőben-mezőn, általában velem. Hát, itt sosem kell összeszedni semmit:)
2010. szept. 13. 21:53
13/23 Holdtündér válasza:
Próbálj meg panaszkodni a polginak. Talán szentel neki egy kis figyelmet így választások előtt.
2010. szept. 13. 22:02
14/23 anonim válasza:
Azért azt sem értem, hogy az erdőben miért ne kéne felszedni. Nekem mondjuk teljesen automatikus, hogy nyúlok a zacskóért, bárhol is vagyunk. Pont a múltkor voltunk egy barátommal az erdőben, aki rám szólt, hogy itt aztán tényleg minek szedem össze. Mondtam neki, hogy azért, mert elég, ha egyszer lép bele valami fejesnek a gyereke, máris kitiltják a kutyákat innen is.
Az erdőben persze van kaka, de a kutya nem tartozik az erdő természetes élővilágához, tehát a kutyakaka nem is része a természetes körforgásának.
Elég ha 5 kutyát hordanak ki naponta kétszer, máris ott van 10 nap alatt 100 kaka.
2010. szept. 14. 09:20
15/23 anonim válasza:
az a kutyás társaság, ahová mi járunk naponta, ott mindenki felszedi (Bp 3. kerület). De alapból az a baj, hogy nincsenek nagyon kitéve erre való kakagyűjtő kukák. sima kukába elvileg bele sem lehetne dobni, mert elkülönítve kellene gyűjteni, de a célra szerintem megfelel a sima kuka is ha nincs más. nem lehet arra hivatkozni, hogy nincs kitéve zacskó, mindenkinek vinnie kell magával. ja, de a csövesek sem szedik fel maguk után a szart, összefossák konkrétan a játszótereket meg a kerítések tövét, a sok galambszarról meg ne is beszéljek,mikor a nyanyák kidobálnak mindent a lakótelepi paneljuk ablakából,emiatt odaszoknak a galambok és összepiszkolnak mindent. ez is ugyanolyan zavaró mint a kutyakaka.
2010. szept. 14. 10:04
16/23 anonim válasza:
hol van dunaújvárosba kutyafuttató????
2010. szept. 14. 11:42
17/23 anonim válasza:
Azért egyre többen jönnek rá, hogy fel kell szedni, amit a kutya otthagy. De ennek két oldala van. Mert hova lehet tenni?
Én Budapesten lakom és szerencsére olyan kerületben, ahol minden sarkon van kutyásoknak kitett szemetes. Mindig tele volt, sok kutyás használta. Azonban nemrég felújították az utcánkban az utat. Felszedtek minden szemetest és nem tették vissza.
Most kérdem, hova tegyem eztán? Vihetem több utcával odébb, mert nincs másutt. Kukába tenni nem ajánlatos, mert veszélyes hulladéknak számít.
Szóval ha elvárnak valamit, akkor azért tenni is kell, a lehetőséget megadni.
2010. szept. 14. 12:01
18/23 Norczy válasza:
előttem szóló jól mondta. én falun lakom de itt is tervezik a büntit a kutyapiszok elhagyásért. MOndtam is hogy szép-szép, de kukát is rakjanak ki több helyre mert most még sima kuka sincs az utcákon nem hogy ahova az ilyet el lehet dobni, mert pl én legalább másfél órát sétálok a kutyummal kb 15 perc séta után kakil is és utána még cipeljem több mint egyórát a kakit és itthon dobjam el? Szóval a település vezetőségnek is adnia kellene a dolgokhoz, nem csak a kutyásoknak tenni érte. Mert én szívesen teszek a kutyakaki ellen csak legyen hova rakni.
2010. szept. 14. 13:00
19/23 anonim válasza:
Bevallom, nekem erre a halk tüntetés a megoldásom. Ahol több száz méteren nincs kuka, ott szoktam keresni egy közintézményt (rendőrség, polgármesteri hivatal, gimnázium, közösségi ház, stb) és odabiggyeszteni zacskóstól az ajtóba. Nem olyan nagy szivatás nekik kidobni, de ezzel felhívom a figyelmet arra, hogy nagyon szívesen összeszedem, de nem tudom kidobni.
2010. szept. 14. 13:11
20/23 Norczy válasza:
ez nem is egy rossz megoldás! Ez tetszik! Köszi a tippet. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!