Miért csak nagyon ritkán ad puszit a kutyusom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy beagle 2 éves kisfiúm.
És nagyon ritkán ad csak puszit, olyankor aztán nagyon jót tehetek vele. :-) Én szoktam neki adni.
Olyan mintha tartása lenne, hogy ő bizony nem ad, olyan igazi kis macsó kisfiú. :-)
Szerintetek?
Szeret nagyon, mert azért ezt lehet látni, meg érezni rajta, de hogy puszikkal miért nem halmoz el, ez számomra megfejthetetlen.
Ritkán ad, de tényleg olyan, mintha lenne tartása.
Egyébként nagyon intelligens kutyus, ő például csak egy helyre piszkol az udvaron. :-)
Köszönöm a választ. :-)
2010. szept. 10. 08:38
11/14 anonim válasza:
szerintem, csak egyszerűen nem tudja, hogy ez fontos neked! emiatt ne érezd magad rossz gazdinak :) amúgy emberek között is van olyan aki kevésbé szeret puszit adni/kapni
12/14 anonim válasza:
mert tudja hogy kutya és rosszul van a tudattól hogy embereket puszilgasson mint egy nyálas ember. igaza van.
13/14 anonim válasza:
Nyelvezhettek is.A mai világban már ez is elfogadott.De csak addig amíg nem lesz fiúd.Aztán a fiúd majd megkérdezi: hol tanultál ilyen jól smárolni baby?
14/14 anonim válasza:
Kérdező, te tisztában vagy azzal hogy kutyád van és nem egy gyereked vagy barátod? A kutyák nem emberek, tehát ha egy kutyára gondolsz akkor ne magadból indulj ki. A kutya nem tudja mi az a puszi és hogy azzal mit kell csinálni, és nem tudja mi az a tartás és nincs neki olyanja. És nem is kell hogy nalogasson mert nem túl egészséges. Szerintem kezd el a kutyád kutyaként kezelni. Nem azért vagy rossz gazda mert a kutyád nem ad puszit hanem mert embernek képzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!