Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megőrülök! :@Miért baj ha...

Megőrülök! :@Miért baj ha sétáltatom a kutyámat?

Figyelt kérdés

Előre is köszi annak, aki elolvassa és válaszol rá! Tanács és vélemény is jól jön=)

Nagyon felbosszantottak most:@

Minden nap megyek a kutyámmal sétálni, nyáron 8 körül,de ősszel és télen 4-5 fele. Úgy szoktam csinálni,hogy vagy az utcákon sétálok,vagy felmegyek az utca végi erdőbe a házunk mögötti pinceúton, egyedül,vagy a barátom kíséretében,de van hogy anyu is jön.

Mivel tegnap is zuhogott az eső(mint mostanában sokszor) a műúton mentem fel az erdőig, nem volt semmi baj, kocogva mentünk felfelé. Nincs sok kutya az utca azon részén, ami az erdő felé megy, de visszafelé az egyik háztól kijött egy nő,ahol 3 kisebb kutya van, hogy mi a francot képzelek magamról, meg különben is, este van, meg minek kell a SZERENCSÉTLEN kutyát sétával kínozni!!! és hogy az ő kutyái mindjárt megőrülnek úgy ugatnak miatta, és mi a francnak kell itt sétálgatnom,meg hogy meg ne lásson errefelé még egyszer a kutyámmal...ők így hogy pihenjenek?...

Az én kutyám rendesen jött mellettem, egy vakkantás nem jött ki a szájából, ráadásul nem is a kerítés mellett sétáltunk,hanem az út szélén.Tény,hogy az ő kutyái majd megvesztek úgy stresszeltek, de az én kutyám,ahogy én se, nem hergeltük őket,csak elsétáltunk ott.

Én csak azt mondtam,hogy foglalkoznia kéne a azokkal a kutyákkal és akkor nem bolondulnának meg másoktól,nevelni kéne őket,hogy ha szól nekik(amit persze nem tett) eljöjjenek a kerítésről és hogy én a szabadidőmben arra sétálok amerre akarok,amíg betartom a "szabályokat" és hogy semmi köze hozzá.

Szerintetek ez milyen dolog? Hogy lehet valaki ilyen undok? Fú annyira felhúztam magam,hogy az nem igaz! Holnap is arra fogok sétálni, mert jó az erdő mellett bolyongani és holnap egy kutyás barátommal ott találkozok fent az erdő szélén. Szerintetek mit mondjak neki, ha megint elkezdi ezt?

Köszi előre is

2010. szept. 9. 19:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Egy ilyen hülye nőt.Direkt menj el a háza előtt lassan és ahogy az egyik válaszoló mondaná ott a középső ujjad.
2010. szept. 10. 13:45
 22/23 anonim ***** válasza:
menj megint arra aztán ha beugat mond neki hogy gyere-ide-kúúúúúrva anyádat te vín hülye agyonbasszlak a vaslapáttal köccsög
2010. szept. 10. 14:36
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb válaszokat=) Ma is és tegnap is voltam sétálni, és a háza előtt mentem el mivel már 2 napja esik nálunk az eső. Amikor jöttem visszafelé tegnapelőtt, láttam,hogy jön ki az ajtón nagy lendülettel... mondtam neki "Ha kepciáskodni jön ki,akkor ne fáradjon,mert nem érdekel a mondandója" és mentem tovább.Visszanéztem,láttam ahogy puffog a kerítésnek=)
2010. szept. 11. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!