Kan vagy szuka kutyád van? Férfi vagy nő vagy?
Azért kérdezem, mert az első kutyám menhelyes volt és lány, nagyon nagyon egy hullámhosszon voltunk, tökéletes páros voltunk.
Most egy rottweilert szeretnék, mert a kedvenc fajtám, úgy érzem ő lehetne a "következő Pocok".
Egyértelműen lányt szerettem volna először, de aztán elgondolkodtam és most nem tudom.
Mindig azt hittem, hogy azonos neműek között van ez a nagyon jó baráti kapcsolat, két fiú vagy két lány, mint az embereknél is, meg úgy láttam, hogy az előző kutyám is inkább az azonos neműekkel tudott nagyobbakat játszani.
De most olvastam, hogy a kan kutyák ösztön szerűen védelmezik a nő gazdájukat, maciskodnak, bújósak velük, a szuka kutyák meg a férfi gazdájuknak jobban behódolnak, jobban kötődnek, puncsolnak stb.
Nyilván ez nem ennyire egyszerű, én ezt kifejezetten rotikról olvastam.
Szerintem érzésre fogom kiválasztani az alomból, azt hozom el, amelyikkel a legjobban érzem majd ezt a kötődés dolgot, akár fiú lesz akár lány.
Mert én mindkettővel el tudom képzelni, az előző kutyám miatt éreztem először, hogy lányt szeretnék, de már mindegy.
Csak érdekeltek a válaszok, kb milyen az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!