Mi lehet ez a kutyán? Csak péntekre kaptunk időpontot.
Figyelt kérdés
Idős kutyus nyakánál jókora mandula formájú pukli, csomó. Körülötte ilyen fekete sebes valami jelent meg. A területen meg kihullott a szőre.
1-2 napja hirtelen jelent meg, picit érzékeny is neki.
2022. jan. 19. 08:16
11/15 A kérdező kommentje:
Negyedévente röntgen, ultrahang, teljes vér, stb.
Allergiája volt már az altatóra, mikor ivartalanították. Bolhás még nem volt soha. A pukli pedig tapintásra inkább ilyen gyülem szerű. A szőr meg nem sérülés, hanem kihullott.
Na majd leírom mit mondott az orvos. Köszi a válaszokat!
2022. jan. 19. 10:39
12/15 anonim válasza:
szerintem jobb ha megvárod a dokit :DD
13/15 anonim válasza:
Negyedévente felesleges röntgenezni, teljes vérképet csinálni...csak ha nem beteg a kutya, akkor megértem.
14/15 A kérdező kommentje:
16 éves már, és a röntgen csak 6 havonta van, ultrahang mindig.
2022. jan. 19. 10:44
15/15 anonim válasza:
Úgy teljes mértékben megértem! Nem hittem volna hogy ilyen idős mivel nem derült ki a kérdésből.
Mindjárt péntek van, drukkolok neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!