Milyen táppal etessem a kutyám?
Britnek több termékcsaládja is van, minőségben a legalján a premium van, viszont már az is fényévekkel jobb, mint a Morzsi, Darling és társai. Aztán jön talán a Brit Fresh, több hús van benne és mindenféle gyógynövény, zöldség, nem nagyon tartalmaz kukoricát és búzát. A harmadik pedig a Brit Care, ami hipoallergén és sok hús van benne.
A felsorolt tápok közül próbáltam:
Brit Premium- A kutya teljesen jól volt, átlagos mennyiség kell belőle, átlagos volt a szőrminősége.
Brit Care - Itt sem volt probléma, nagyon sok kellett a kutyának és nem találtam gazdaságosnak, így nem tudtam annyi ideig adni, hogy lássam a változást
Platinum- Ez egy szuper táp, nagyon szép lett a kutya szőre és imádta, jutalomfalatnak is jó, mivel puhább, cserébe talán jobban fogkövesít.
Wolf of Wildernes - Sok volt a kaki és pár hét után elkezdték egymásét felenni a kutyák...
Purizonnal etettem sokáig, de most nagyon felment az ára. A kutyáimnak nincs semmi érzékenységük és mindent megesznek, így azt szoktam nézni, hogy minél több legyen benne a hús és lehetőleg zöldség-gyümölcs-gyógynövény legyen a második fő összetevő, ne kukorica, búza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!