Négyhetesek a kölykök és az anya már kevesebbet szoptatja őket. Milyen ennivalót adhatok nekik? Kell-e adni egyáltalán ilyen korban?
Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 10:38
1/3 anonim válasza:
persze.most kezdheted őket szoktatni a szilárd táplálékhoz.egy szoptatást kiválthatsz vele nekik.aztán kettőt,és igy fokozatosan.puhát adj nekik,mert ilyenkor még nincs foguk.egy kis csirkehusi főzve,vagy ilyesmi.de ne tul meleg,és hideg se legyen.milyen fajta kutyusok?
2/3 anonim válasza:
Én langyos tejbe áztatott junior tápot adtam nekik, meg csirkehusit felaprózva, langyos kutyakonzervet (juniort). A tejcsitől ment a hasuk, volt hogy azt kihagytam, és kaptak vizet. Száraztápot csak langyos vízbe, vagy tejbe áztatva szabad adni.
3/3 anonim válasza:
Nálunk pulik vannak,én szoktam fele tej fele víz keverékében darát főzni,egy-egy szopit ki lehet ezzel is váltani,de a kutyatáp beáztatása is jó,csak elötte egy fél nappal kell csinálni , hogy meg is puhuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!