Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyák lehet hivatalosan...

Kutyák lehet hivatalosan póráz nélkül sétáltatni? Mit lehet tenni, ha egy felelőtlen gazda elengedi a harcias kutyáját? Ha megharap mi a teendő?

Figyelt kérdés

Mai nap rámrontott egy németjuhász méretű, ha nem lépek hátra meg is harap..

Ha nem szólok, hogy kösse meg magához se hívja, csak nézi a távolból ahogy szétharap. Gondolom ismeri a kutyáját hogy aggresszív. Bele se merek gondolni, hogy mit csinált volna egy gyerekkel! Idióta annyival letudta, hogy miért megharapta, egyáltalán? Még ő okosít ki engem.

2022. jan. 11. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%

"ha nem lépek hátra meg is harap"

Ha egy kutya meg akar harapni, akkor hiaba lepsz hatra ... meg fog harapni. Magyarul - te csak a felelmed miatt tulreagalod a dolgokat es kepzelegsz mindenfele kutyatamadasrol.

Mit lehet tenni? Erositsd meg a szivedet-lelkedet, mert igy csak egy hitvany ember vagy aki masokon vezeti le a szégyenét - jelenleg egy kutyan.

Minden nap talalkozom ilyen emberekkel ... tele ilyen görcsökkel az elet!!!

2022. jan. 12. 07:53
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

"Kutyák lehet hivatalosan póráz nélkül sétáltatni?"

Lehet ittasan vezetni? Lehet gyorshajtani? Lehet atmenni a piros lampan? Lehet lopni es rabolni?

NEM!!!

De ne felejtsuk mar el ... ez itt a Fold es nem a 'Paradicsom' - sokmindent nem lehet, de ez senkit nem ved meg a varatlan esemenyektol. Senkit!!!

2022. jan. 12. 07:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
10-es, én nem mondogatom, ők meg nem tudják, hogyan kellene foglalkozni megfelelően a kutyával mások zavarása nélkül. Magyarországon közterületen, természetvédelmi területen, vadászterületen kötelező a póráz.
2022. jan. 12. 08:09
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
#13 jó lenne, ha ezzel az összes kutyatartó tisztában lenne…
2022. jan. 12. 08:44
 15/16 A kérdező kommentje:
7. Na ne kezdj okoskodni te is, rámrontott és a harapása elől léptem hátra. Ha nem teszem megharap, így már érthető? Sose jártam még így mindig is volt kutyám, hozzám a pitbull is haverkodva szokott odajönni. Tehát nem félek a kutyáktól. És tudom, hogy nem a kutya tehet róla, hogy az idióta gazdája ilyenre nevelte. Hozzá kell tegyem kijelölt biciklis/túrautvonalon történt. Biciklis jött volna fix, hogy leszedi a cangaról. Azért nem egy kihalt részről beszélünk.
2022. jan. 12. 09:55
 16/16 A kérdező kommentje:
11. Kívánom neked kerülj ugyan ilyen helyzetbe. Aztán majd akkor dumálj. Képzeld sose féltem a kutyáktól. Te meg ne lépj majd hátra ha ugrana rád és támadna a kutya. Idióta..
2022. jan. 12. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!