Kutyám morog rám,39. hétben járok?
Életemben nem hallottam ilyet! Pontosan tudja, hogy várandós vagy és a várandósokkal még a falka is toleránsabb.
Talán ezeket kérdezd meg:
Lehet, hogy haragszik, meg van sértve, hogy nem sokára már nem ő lesz a nagy kedvenc. "Osztozkodnia" kell rajtad és ezt most nehezen viseli talán.
Szerintem majd a baba születése után egy kicsivel abba hadja.
Figyelj, en ismerek egy husky lany kutyat. Roluk tudni kell, hogy nem mindegyik gyerekbarat kutya (vannak meg ilyen fajtak). Az O gazdaja az elso ket hetben meg csak egy helyisegben sem hagyta a kutyat es a gyereket, addig pedig szepen lassan osszeszoktatta oket. A masodik gyerekuknel mar nem volt ilyen problema, ott egybol bekapcsolt a kutya orzo-vedo uzemmodba.
Ne vard el a kutyadtol, hpgy egybol tudni fogja, mit kellene tennie. Tanitsd meg neki, mert azzal a gyermeked egy tarsat kaphat. :)
Minden kutyuska igy jatszik, emiatt ne szabadkozz :) az en kezem mindket kutyamnal kolyokkorukban ugy nezett ki mintha vadmacskaim lennenek a kis tuhegyes fogaik miatt :D
Ha turelmes es konzekvens leszel szerintem hamar ossze fognak szokni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!