Kukorica darát megfőzve ehet a kutya?
Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 17:01
1/19 anonim válasza:
Kutya nem diszno ... nem hizlalni kell hanem etetni. Nem art tudni, a kutya husevo allat!!!
3/19 anonim válasza:
Ehet. A telepen a malacok elől zabálják a moslékot.
4/19 anonim válasza:
Persze. Évente egyszer egy kiskanállal, attól semmi baja nem lesz. Miért akarod moslékkal etetni?
5/19 anonim válasza:
Minek? Gyerekkoromban volt divat a nagyszülőknél, hogy kukoricakását főztek a kutyának, benne némi maradékkal, szalonnabőrrel.
De mint tudjuk, a kutya húsevő. A kukoricadara ugyan kitölti a gyomrát, de hosszú távon nem tesz épp jót.
6/19 anonim válasza:
A mindenevő ember nem tudja (!) megemészteni. ...A kutya húsevő, ahogy az előttem szólók már megírták.
7/19 anonim válasza:
A kutya alapvetően húsevő. Pont. Ennél szerintem gyakorlatilag - talán a csirkecsontot kivéve, ami szilánkos, törik, és meglehetősen tilos - bármilyen húsos jellegű emberi fogyasztásra alkalmas kaja is sokkal elfogadhatóbb.
8/19 anonim válasza:
Kukorica dara főzve, az nem lehet moslék!!!
9/19 A kérdező kommentje:
Nem kell leharapni a fejem.Hisz azért kérdeztem.Most főztem először életemben és sok lett.Rajtam kívül senki nem szereti,gondoltam ő besegítene.Ebbe tenném a húst.Nem napi szinten adnám neki,de ha egyszer eszik belőle az már jo,mert nem kéne annyit kidobnom.🙄Nem moslék.Miért lenne az?Magamnak főztem😅
2022. jan. 11. 18:25
10/19 Minatoya-chan válasza:
Szerintem mértékkel bármit lehet adni a háziállatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!