A kukoricától szebb a kutya bundája?
A lazacolaj is jót tesz!
De persze a minőségi táp rengeteget befolyásolja a bundát. Saját tapasztalat. (Amikor nagyobb lettem, és lett saját pénzem, átvettem a nagyszüleimtől a kutyám gondozását, rövidszőrű kis kutyusból akkora bundás lett, hogy a szeme se látszik ki, rá se ismerni 😅)
A tápnál pedig az összetevőket, vitaminokat kell nézni, bármelyikre ráírják hogy prémium.
Épp ezaz, hogy minőségibb tápot kap most, sokkal több hús(50%), ebben van lazacolaj, lenolaj is, meg gyógynövények, zöldség-gyümölcs.
Ezelőttiben alig 20% volt a hús és 3x szerepelt az összetevőiben a kukorica vmilyen formában.
Ezek szerint mégsem jobb az új táp. A kukoricát nem tudom, az még az embernél sem szeret megemésztődni, persze, egy tápba nem egész szemeket tesznek bele feldolgozatlanul. :-) Szóval nem tudom, elnézést. A 6-os meg csak ironizált, tessék érteni a viccet.
Mennyi idős kutya? Egészséges amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!