Kutyatenyésztők! Milyen válaszokat szeretnétek hallani a kérdéseitekre?
Figyelt kérdés
Viszonylag ritka fajtájú kutyát szeretnék venni. A tenyésztővel emailezek, és szimpatikus az, hogy több kérdést is feltett rólam, amikre természetesen valósághűen fogok válaszolni, de mivel nem akarom, hogy ki legyek szűrve, szívesen fogadnék tippeket:)
Pl. "Miért pont ez a fajta?" - Mert szimpatikus volt a fajtaleírás alapján (nem túl nagy, nem túl kicsi, egészséges, alkalmazkodó, aktív - de nem túlságosan stb.). Ez elegendő válasz?
Nem munkakutyáról van szó..
2022. jan. 7. 14:50
1/8 anonim válasza:
Én nem vagyok tenyésztő, de a válaszodban csak az van benne, hogy neked miért pont az a fajta lenne jó. Tehát olyan nincs benne, hogy az adott fajtájú kutyának miért lenne jó ha te lennél a gazdája.ezt nem fejteted ki, hogy pl. az adott fajta mozgás igénye passzol az életviteledhez, ezt és ezt tudnád biztosítani a kutyának az igényeinek megfelelően.
3/8 anonim válasza:
Mindegy, mit válaszolsz. Az adott tenyésztőtől függ, ő milyen gazdát gondol megfelelőnek az általa tenyésztett kutyáihoz.
4/8 anonim válasza:
Minek kérdezel, ha törölteted a választ?
Bocsi, de engem tényleg nem érdekel az életkörülményed, de az igen, hogy ne a "Oszt' mennyit engedöl a felíbű?" kérdéssel nyisson a vevő.
Az ÉN, büdös, rohadt K anyámat, mert válaszolok itt bárkinek is.
5/8 A kérdező kommentje:
Meditalj tobbet. Azt sem tudom, hogy kell toroltetni egy valaszt.
2022. jan. 9. 09:00
6/8 anonim válasza:
azt kell ilyenkor mondani, hogy a te életmódodba, anyagi körülményeidbe, lakhatásodba ez a fajta pontosan beleillene. Nem jó válasz az egy tenyésztőnek, hogy mert "ez a fajta tetszik", ők azt akapják biztosítottnak látni, hogy anyagilag, körülményekben meg tudod adni az adott fajtának azt, amire szüksége van. Hangsúlyozd, hogy te nem kerti díszt szeretnél, hanem családtagot.
7/8 anonim válasza:
ja, és még egy. Igazán jó tenyésztő szimplán emailezgetésre, telefonálásra nem fog kutyát adni neked. Mindenképpen személyesen menj el, és nézd meg a tenyészszukát, kant, mert akkor látja a tenyésztő, hogy téged tényleg érdekel a dolog.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
Igen, csak kb. 1000 km-re lakik..
2022. jan. 12. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!