Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nyakörv+pórázt vegyek,...

Milyen nyakörv+pórázt vegyek, ami nagy kutyára jó, strapabíró és nem drága?

Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 06:56
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem a flexi póráz a legjobb, mert 5 méterre is el tud sétálni a kutya, de ha kell, rövidre is lehet fogni. Olyasmin ne spórolj, amit hosszútávra veszel. Megéri egyszer párezer forinttal többet fizetni, de az jó lesz 15 évig. Kutyaiskolába mondjuk sima szövet vagy bőr pórázt szoktak kérni, ha akarsz oda is járni, szerezz be olyat (is). Én a zooplusról rendeltem a flexit és a fekete szövetpórázt is(Hunter), mindkettő jó és erős, de fressnapfban is vannak jók, a hámot pl. ott vettem, fényvisszaverős. Szerintem sokkal kényelmesebb a kutyának, hogy nem a nyakát szorítja, és sokkal biztonságosabb is. Nyakörvet én szintén csak a kutyasuli miatt vettem(ez is Hunter), azon kívül nem használom.
2022. jan. 7. 07:24
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Bőrnyakörv és rendes póráz, esetleg olyan, ami hegymászókötélből van. A flexit cseszheted, ha egy nagy kutya megindul.
2022. jan. 7. 08:10
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
A nagy kutyák termetük miatt annyira nem szaladgálnak, érdemesebb lenne egy fix 3 vagy 5 méterest beszerezni.
2022. jan. 7. 09:08
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

Gratulálok első. Egy flexi pórázt már egy erőteljesebb húzással tönkretesz egy nagyobb kutya. A flexi kiskutyáknak való, vagy maximum közepes testalkatúaknak.

Nagykutyás ismerősöm erős láncos pórázt vett a rotijának, erős bőrnyakörvvel meg talán fojtólánca is van.

2022. jan. 7. 10:34
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

A flexit feldugnám a seggébe annak, aki kitalálta! Még ilyen hülyeséget ajánlani!

Nem tudom pontosan mi az anyag megnevezése, de ilyenből, mint a linken, jó a nyakörv, és a póráz is. Ez aztán bírni fogja, az tuti. Ha azt nézed, hogy nem megy tönkre, hanem végigkíséri a kutya életét, egyáltalán nem drága.

[link]

2022. jan. 7. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
A flexi jó, de kiskutyáknak. A yorkimnak kiváló az 5 méteres. Utolsó, ezek tök jó nyakörvek :))
2022. jan. 7. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Sima textil,nem egy bikát kell vissza tartani,csak kutyát sétáltatsz..:D
2022. jan. 7. 12:00
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem bőrre érdemes beruházni. Ha nem is bőr nyakörv, szerintem a póráz akkor is jobb ha bőr.
2022. jan. 7. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:
21%

Fix heveder porazt vegyel,ami 4 metwrre kinyithato es karikak vannak rajta ,felbehajthato.

[link]

A lancporazt nem tudod jol megfogni,ha rovidre kell venni.

Nyakorv: bornyakorv vagy textil. Semmikepp se ham!!!

Nagy kutyat 2 eves kora utan vinni kell kocogni/futni az alkatatol fuggoen . Ennyit az okos hozzaszolasrol,h a nagy kutyak nem futkosnak. Az en amstaffom csupan 3 orat fut velem egyutt.

2022. jan. 7. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!