Egy drága táp mért kerül 10-szer annyiba, mint kiskereskedelmi hús ára, amiből készült?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 21:09
1/19 anonim válasza:
Megnézném én azt a húst ami a tizedébe kerül... Amúgy a termék előállításának vannak egyéb költségei, hozzávalói is, és nyilván nem veszteséggel akarják eladni. Szerintem arányiban a hulladék tápokon kaszálnak többet a gyártók.
2/19 anonim válasza:
Van, amelyik csak a marketingje miatt drága, nem feltétlenül egyenesen arányos az ár a minőséggel.
3/19 anonim válasza:
Azért nehogy azt gondold, hogy mondjuk egy lazacos tápban lazachús van :D maximum farokrészek, pikkely, esetleg fej. De el tudják adni lazacosként, és igen, elég jót kaszálnak vele.
4/19 A kérdező kommentje:
farhát, nagy mennyiségben szerintem 50 ft / kg
a hulladék része az még annyi se
beleraknak ebből 40%-ot a tápba, többségében csirke melléktermékkel, mindjárt kész a magas fehérjetartalmú csirkés prémium táp
egyetértek
kár, hogy lepontoztak, neked is 100%-ot kellene kapnod
2021. ápr. 5. 22:49
5/19 anonim válasza:
Én sem értem, hogy miért lettem lepontozva. Na mindegy, nem véletlenül barfozok :D
6/19 A kérdező kommentje:
Én is hússal, csontos hússal etetek.
Ez kijön 100-200 ft / kg
És sokkal népszerűbb, mint bármely táp.
2021. ápr. 5. 22:56
7/19 A kérdező kommentje:
nem baj #5-ös, én nyomtam neked egy ződet
illetve,
mármint a kutyáim körében sokkal népszerűbb a hús,mint akármilyen táp
2021. ápr. 5. 22:57
8/19 anonim válasza:
A táp csupán kényelmes, egyszerű, tiszta, de ár/érték arányban a legjobb táp is elmarad a rendes hústól.
9/19 anonim válasza:
Parszaz forintos vagohidi maradekbol ugy lesz tobbezres feherje, hogy a tapgyartok nem a farhatat fozik tovabb, hanem a vagohidrol atmegy a cucc a feherje feldolgozoba, ott ertelmes alapanyagokat gyartanak beloluk es ez kerul vissza a tap gyartohoz, ami mar nem a parszaz forintos farhat, hanem a tobbezres gyartott alapanyag.
10/19 A kérdező kommentje:
ez hogy jön ki?
tehát bemegy a futószalagon 2000 ft -nyi és 40 kg farhát + csirke melléktermék, és kijön a végén 1 kg 2000 ft-nyi alapanyag?
2021. ápr. 6. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!