A kutyáknak milyen márkájú konzervet,tápot adtok ami nem nagyon drága viszont minőségi is? És ezeken kívűl mivel szoktatok meg etetni?
Én is Brit Care tápot adok. Konzervet nem veszek.
Élősködők ellen Nexgard Spectrát használok. Ez jó a szívféreg ellen is.
Konzerveket én sem veszek, mert ami jó minőségű abból nem is tudom mennyit kellene vennem egy 30 kilós kutyának, a színhús olcsóbban jön ki.
Én is táppal etetek, a Wolf of wilderness-t és a Britet vàltogatom.
Foresto nyakörvet szoktam venni, plusz kap tablettát is.
Foresto nyakörvre esküszök én.
A Julius K9 néhány tápja általában akciós, akkor érdemes beszerezni, nekem bevált.
Nálunk milbemax (szívféreg illetve egyéb férgek ellen) + scalibor (érheti víz, és szúnyog ellen is véd és mivel parton lakunk ez jobban kell) a foresto is jó, bár az szúnyog ellen azt hiszem nem véd.
Spot-on nálunk nem vált be, illetve kiltix mellett találtunk kullancsot a kutyában
Etetéshez nagyon nem tudok hozzászólni én Barf módszer szerint etetek, illetve azelőtt Orijent meg Acanát adtam ami nem épp olcsó szóval :(
De egyébként a Brit Care tápja és konzerve nem rossz
Élősködők ellen NexGard Spectrát kap a kutyám belsőleg egész évben, illetve szezonban alkalmanként lefürdetem bolha- és kullancsriasztó samponnal, mivel járok vele túrázni is. Nem volt még belefúródott kullancs, amelyik próbálkozott, az meg elpusztult már akkor, amikor a szőrében megkapaszkodott. Nekünk az élősködők elleni nyakörv nem megfelelő, mert nagyon vastag sörénye van a kutyámnak a nyaka körül.
Konzervet próbáltam, de nem fogy el annyi idő alatt, amennyi idő alatt kellene, a kis méretű konzerv sem, nem nyerte el a kutyám ízlését, szóval azt nem erőltetem. Tálcás és alutasakos kutyakajával szoktam néha feldobni a száraztápot, de azt sem rendszeresen.
Szárazat többfélét próbáltam, az Orlandonak van olyan, ami kb. 1000Ft körül jön ki kg árban, és majdnem 60% az állati eredetű összetevője, az vált be eddig legjobban.
Kutyaszalámiban próbáltam a Brit márkát, de ment a hasa tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!