Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen ez a kutya táp?

Milyen ez a kutya táp?

Figyelt kérdés

[link]

Ezek az összetevői.

2022. jan. 5. 18:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
Viszont ha tudod hogy úgysem váltanád jó minőségű tápra a rosszat, csak azért mert így olcsóbb és kényelmesebb (a kutya meg kit érdekel ugye) akkor nem értem mi értelme a kérdésenek.
2022. jan. 6. 16:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát én ezt a tápot jobbnak gondoltam mint mondjuk az S-Budget, Pedigree, stb... Ezért lepődtem meg a válaszokon, hogy ennyire rossz minőségű.
2022. jan. 6. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:

25% hús és állati származék.

Ugyan úgy a hús 4% benne mint a többi felsoroltvan.A további 21% állati származék,tehát nem jó.

Nézd csak meg a többi táp összetevőit.A pedigree juniorra is 90% hús és állati származék van írva,de 4% azon belül a hús.A többi egészségtelen vacak,olyan testtáj vagy állat körüli maradék ami fogyasztásra alkalmatlan.Szőr például.

Ha 25% kizárólagos hús lenne feltűntetve akkor már jó lenne,de addig ugyan olyan egészségtelen vacak.Ebben az árban meg már vehetnél normálisat is.(nem tudom minek van kutya,ha sajnáltok rá havi 2000-nél többet..)

1kg Premiere Best meat például 1500ft és 29% hús van benne,4kg-os kiszerelés vásárlásakor csak

1kg Brit Care 1700ft,nagyobb kiszerelésben ez is olcsóbb.

Premiere soft 2000ft/1kg és 60% hús van benne.

Ha nagy kiszerelésben veszed 5600ft a 6000 helyett.

Na most ha neked egy hónapra csak 1.5kg kellett akkor ez 2 hónapra (+ fennmarad fél kg) elég kaja.

Bár ebből biztos,hogy kevesebbet is kell adni,mert alighanem kistermetű kutyának veszed.

2022. jan. 6. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Na,lemaradt.A Premiere Best meat 4kg-os kiszerelése 6000 helyett 4599.

És el is írtam a Premiere soft viszont 8000 helyett 5600 4kg-os kiszerelésben.

Minél kisebb a kiszerelés annál drágább többnyire.

2022. jan. 6. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!