Nem jó. Ami úgy kezdődik, hogy "gabonafélék", az felejtős, nem érdemes tovább olvasni. A jó tápoknál a hús mindig első helyen szerepel, innen lehet felismerni.
2022. jan. 5. 18:53
2/14 Maya Bunnyheart válasza:
Ezt egy középkategóriás tápnak mondanám, nem a legjobb, de vannak ennél sokkal rosszabbak is (4% hústartalom,gabona stb.)
2022. jan. 5. 18:57
3/14 anonim válasza:
Kérdező, nem jó a link, nem mutat semmit.
2022. jan. 5. 18:59
4/14 A kérdező kommentje:
Egy 10 éves kutyának vettem, alacsony mozgásigényű, ivartalanított szuka kutyus.
Neki megfelelő?
2022. jan. 5. 19:02
5/14 Maya Bunnyheart válasza:
Majd a kutya szervezete eldönti hogy jó e, ezalatt értem azt hogy szívesen eszi, nem fogy/hízik tőle hanem tartja a súlyát,mennyit és milyet kakál.
Ha esetleg nem válik be akkor ajánlanám ezeket: Platinum, Carnilove, N&D, DaDo. Vagy még a Lidlből ez a legjobb: Orlando Pure Taste [link]
Az Orlando (Lidl) tápokból a Gourmet jobb,mint a sima.Abban nem állati származék van.
A legjobb belőle pedig az Orlando Pure Taste.Azzal már lehet etetni,bár ebben az árban szerintem találsz hasonlóan jókat vagy jobbakat.
2022. jan. 5. 20:30
8/14 anonim válasza:
"Majd a kutya szervezete eldönti hogy jó e, ezalatt értem azt hogy szívesen eszi, nem fogy/hízik tőle hanem tartja a súlyát,mennyit és milyet kakál."
Az utolsó sorokkal egyetértek, de hogy szívesen eszi-e az nem jelent semmit. A kutyák ösztönösen zabálnának bármit, akár mérget is ennének, ha azzal kínálnád, szóval ebből nem lehet semmire következtetni.
2022. jan. 5. 21:21
9/14 A kérdező kommentje:
Ez a táp a Lidl-ös Orlando Gourmet, ezt választottuk mert ha megveszünk belőle 1.5kg egész hónapra kitart és nagyon gazdaságos is, 2000 Ft/hó az etetése.
2022. jan. 5. 21:43
10/14 anonim válasza:
Igaz,kit érdekel hogy egy fos,csak gazdaságos legyen.1.5kg azért nem sok táp,gondolom maga a kutya se nagy.Ha már egy kistestűt is 2000ft/hónapra kell szabályozni ott nagy baj van. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!